Thursday, July 21, 2011

Giveaway Dari Korea @fasihah.com

Assalamualaikum ...


Ter-excited nak join GA dari Korea. Dah memang hantu bab Korea ni. Kalau ada rezeki, alhamdulillah kan. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia kita tak tau. Nak sangat hadiah dari sana. Amin :)



Kalau nak join, klik pada banner kat atas. Trimas :)

xoxo
kiss and big hug

16 comments:

kunci locker said...

p join cpt...hahahaha

LuN@_aiDi said...

wahhh beshhnyer dr korea lg.. agakagak dptkn Lee min ho? hihihi

aiman fanboy k-pop said...

hadiahnya apew yep?girl generation?waaa..nak join sekali lah!

abah khalisha said...

jauhnya dari Korea tu

teha said...

wah ! gudluck ! :)

JIJI YU said...

dpt kepop seketol due ke

hana nabihah said...

ala macam nak je joiinnnn !

Fathiah Hamim said...

gooood luckkkk

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s said...

gudluck sys ..! t share eyh klu dpt .. hahahaha.. >,<

lizz said...

good luck dear

nashanadz said...

hantu bab korea takpe.. jangan hantu korea hihi gurau ;P good luck ;)

syrupmasin said...

goodluck..dpt makan free ta?? :D

ifwat SAHAJA said...

special ni.. dari korea kot.. hehe


Entry terbaru Ifwat - Blog aku ni blog spam ke? Demm

..hizamirahim.. said...

wah!
dari korea tu!
adeh.
:)

zuwairiaiman said...

Salam kunjungan.. blog menarik ;)

miszlullaby said...

goodluck pelangi :)

Related Posts with Thumbnails