Friday, July 29, 2011

Selamat Ulang Tahun Sayang

Assalamualaikum & Salam Jumaat ...



Tak lama dah kita semua akan masuk ke bulan Ramadhan yang dirahmati. Dalam 3 hari lagi, insyaAllah.. Entry kali ni bukan nak wish untuk kekasih hati la. Tapi untuk jantung hati Pelangi yang sentiasa menyokong kiri kanan belakang depan. Semestinya Abah Mama tersayang !


Ulang tahun perkahwinan yang ke 23 pada 27 Julai yang lepas. Alhamdulillah dah 23 tahun bersama dan berjaya membesarkan 5 orang cahaya mata yang sihat tubuh badan dan memberikan sepenuh kasih sayang. Dah berjaya membesarkan anak, sampai 3 orang dah menjejak-kan kaki ke peringkat Universiti. Tinggal 2 lagi yang masih di bangku sekolah menengah..


Walaupun 27 Julai lepas merupakan hari last Pelangi join program, tapi sempat tempah cupcakes yang tercomel untuk anniversary. Cupcakes untuk surprisekan mama. Lepas program, terus pecut pergi ambik cupcakes. Memang excited tau time drive tu, sebab tak sabar nak tengok cupcakes bentuk pelangi. Heee :)


Malas merepak banyak banyak. Nak tayang cupcakes comel tu. Kan ada sang blogger tanya, "Ada ke pelangi waktu malam ? ".. Dengan itu, Pelangi dengan otak ligat terus tempah cupcakes corak Pelangi dengan background hitam. Walau pelangi tak kan muncul waktu malam, tapi jika kita inginkan ianya muncul, walau muncul hanyalah di cupcakes. Heeeee..

 Pelangi waktu malam. Ngeeee ...


Memang 4 hari sebelum tarikh ulang tahun tu, sibuk duk search pasal cupcakes. Susah kot nak cari dalam masa yang terdekat. Nak plak cari yang area Kota Bharu kan. Susah gilews. Sebab ramai yang dah tutup untuk tempahan. Lepas raya baru buka. Memang terkejut jugak sampai macam tu sekali.


Akhir dapat jugak tempah dengan akak ni. Nasib dia boleh terima tempahan. Dah la dia buat comel sangat. Kalau nak tempah area Kota Bharu, boleh usha kat SINI. Korang boleh nak order mengikut citarasa sendiri. Tak perlu risau. InsyaAllah akak tu boleh buat punya. :)


Yeah. Ada plak pasal promosi Perodua Tweckbot untuk pemeriksaan kereta di waktu musim perayaan nanti, dalam iklan NUFFNANG , nak tau klik SINI. Untuk roadshow Vios Diserable, check SINI untuk kawasan anda. Terima kasih daun keladi.


xoxo
kiss and big hug

19 comments:

Bluewendy said...

selamat ulang tahun...cumey lah cupcake tuh..=)

SAYA BUKAN SAMDOL said...

kecur betul tgk cupcake tu =='

fana said...

nak gak pelangi tu adiah befday akak

cik fadh said...

wowwww ! ade jugak pelangi kt cupcakes kan, kretippp...selamat ulangtahun utk mak ayah pelangi ;)

Anak Wak Mail said...

comelnya cupcakes tuh!suka3x..

happy anniversary!!semoga kekal bahagia..=)

NurEqa said...

gler comel cupcake tu . nk order jgk lahh . hihih .

meaw said...

selamat ulang tahunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mama!hehe... cahaya mata la sangat kan awak ni,wakakaka :P

najihah sahami said...

waa..kmsalam peluk cium kat mama sayammmm tu eh..hehehe...

pelangi..miss u..:P

Asrul "iLham" Sany said...

SODAPnye cupcakes ituuu...

hepi birthday gak kepada yg tersayang ye...

;D

PapaComelBulat said...

NYUM3..SEDAPNYA CUPCAKE..LAPAR3.. :)

Wanie said...

hehe..cupcake pun pelangi gak ke?

happy anniversary parent kamu ^^

SANDRA AZWAN said...

Salam dear,

Semoga berbahagia selalu!;-)

alif haris said...

nampak sedap la pelangi mlm tu hehehe

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s said...

nak 1 ..!!! hehehehe .. hepy annivEsary mama n aBah .. :)

NuR 'aQiLaH said...

cupcakes comel sgt kdg2 x mo makan..huhu

syafiqakarim said...

selamat ulangtahun syg ;p
cupcakes tu nampak sedappp sgt!

ah,salam ramadhan.

Hans said...

semoga bahagia sehingga akhir hayat
wahh...banyaknya cupcakes
:-)

Nak Minta Tolong Vote Hans

alexa yussida said...

kek tu warna warni sesuai bnor ngan nama belog nih..

happy anniv utk mereka ya:D

Syuxer said...

selamat ulang tahun perkhawinan ma pa wanie..sungguh lama tuh..:)..semoga kasih itu kekal disyurga nanti..

Related Posts with Thumbnails