Sunday, July 3, 2011

SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!

Assalamualaikum ...


Pepagi dah nampak my sayang tu kat chatbox, bagitau yang tag kat GA. Dengan rakusnya, Pelangi terjah entry dia. Wah wah! GA dari Korea dan Bandung lah. Yang dari Korea lah Pelangi yang excited lebih. Terima kasih daun keladi pada my sayang SHALINA. Lebiu banyak banyak..


Nak kenal dia, follow dia cepat cepat. Dia sopan santun orangnya.




Photobucket

Banner pun dah kiut miut kan? Campur plak dengan kaler PINK! Nak join, tekan banner kiut tu. Tak susah pun nak join GA ni. Pasti korang senyum lebar sampai nak tidur kalau dapat hadiah menarik. 

Sebab Pelangi masih bertapak kat Malaysia lah yang dapat join GA ni. Dah settle follow dua dua blog yang dihendaki. Dan sesi tag bermula. Siapa yang bertuah ni. Jom usha..


http://syuxermelankolia.blogspot.com/

http://liyanazahim.blogspot.com/

http://syahadasubri.blogspot.com/

http://alkisahskemaituehot.blogspot.com/

http://myretromonolog.blogspot.com/

http://brokenterompah.blogspot.com/

http://www.puterikasih.com/

http://lynsyhira.blogspot.com/

http://uglybloggy91.blogspot.com/

http://duniakushida.blogspot.com/

http://tieyzanhistory.blogspot.com/

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/

http://cikziera2.blogspot.com/

http://kamooyangterindah.blogspot.com/

http://wancikgumuzik.blogspot.com/

http://ulanweblog.com/


Good luck semua ! ;)

xoxo
kiss and big hug


11 comments:

Shalina Samsudin said...

wow ! gempak :D

Cik Azizah said...

mak ai ramainya kena tag..hehe

banyak juga tag jijah GA ni..ehhe gudluck dear!!

wan_cikgumuzik said...

weeuuuuww...! banyaknya tag.. huhuhuhu.. thanks yerr.. cikgu sangat hargainya.. :D

Khairil said...

selamat berjaya dalam contest tu...semuga dapat hadiah dari Korea...

Nur Sulastri said...

Thanks for the tag dear :) Wish you best of luck ! :D
Nanti sue usha-usha ye :)

Liyana Zahim said...

Pehhh rmainyo join.. Cam xdop arapan je mng.. Heheheh~

uLan said...

wahhh uLan di tag sudahhh... :-) tq sis,nnti uLan ada masa uLan akan siapkan entry utk menjoinkan diri ea.. :-) muahhh muahh.. shayangss peLangi chenta hatiku... "now ulan bz gilessss" huhuhu

B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z said...

uiksss ramainye kne TAG..
btw thanks yunk TAG me.. ^^'

puteri kasih said...

thank you syg sebab tag akak...nanti akak akan try join yer...anyway good luck dear :)

Mrs. Farhan said...

Tenkiu sbb join dear. =D Checked. =D

Penganjur pom oghe kelate jugok. =P

shida'R said...

tq dear sebab tag gue ^_^
akn diusahakan dear hehe :)

Related Posts with Thumbnails