Thursday, July 21, 2011

Giveaway Dari Korea @fasihah.com

Assalamualaikum ...


Ter-excited nak join GA dari Korea. Dah memang hantu bab Korea ni. Kalau ada rezeki, alhamdulillah kan. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia kita tak tau. Nak sangat hadiah dari sana. Amin :)



Kalau nak join, klik pada banner kat atas. Trimas :)

xoxo
kiss and big hug

16 comments:

kunci locker said...

p join cpt...hahahaha

LuN@_aiDi said...

wahhh beshhnyer dr korea lg.. agakagak dptkn Lee min ho? hihihi

aiman mania said...

hadiahnya apew yep?girl generation?waaa..nak join sekali lah!

abah khalisha said...

jauhnya dari Korea tu

teha said...

wah ! gudluck ! :)

Unknown said...

dpt kepop seketol due ke

Unknown said...

ala macam nak je joiinnnn !

Fathiah Hamim said...

gooood luckkkk

GadisNotaPelekat said...

gudluck sys ..! t share eyh klu dpt .. hahahaha.. >,<

lizz said...

good luck dear

Anonymous said...

hantu bab korea takpe.. jangan hantu korea hihi gurau ;P good luck ;)

Unknown said...

goodluck..dpt makan free ta?? :D

ifwat SAHAJA said...

special ni.. dari korea kot.. hehe


Entry terbaru Ifwat - Blog aku ni blog spam ke? Demm

Hizami Li said...

wah!
dari korea tu!
adeh.
:)

zuwairiaiman said...

Salam kunjungan.. blog menarik ;)

Prettyvrach said...

goodluck pelangi :)

Related Posts with Thumbnails