Friday, July 1, 2011

Video Noh HUJAN sebelum akad nikah

Assalamualaikum & Selamat Malam :)



Check check rock rock ! Ngeee ...

Alhamdulillah Noh Hujan dah selamat bergelar seorang suami untuk MizzNina (Shazrina Azman). Yawwww! Moga bahagia yew..

Jom layan video sebelum Noh akad nikah. Noh memang cute. Dah lawak siot. Hehe :)





Cute kan mereka? Rasa nak lempar lempar je bantal ni haaa. Hek Hek Hek :)


Ni plak gambar gambar yang di cekau dari twitter si AgCoco dan sewaktunya. Terima kasih geng Hujan upload setiap masa dan upload cepat cepat. Memang selaku peminat setia, wajib tertunggu-tunggu. Heee..












Tak sabar nak tunggu gambar dari photographer bila dah masuk paper. Tahniah yeee [macam noh baca blog plak. ades! ter-excited sangat lah macam ni lah..]


p/s: Tanpa fikir seribuempatpuluhtiga kali nak update entry ni. Demi nak tunjuk vid dan gambar punya pasal. 

xoxo
kiss and big hug

5 comments:

SyuadaHashim said...

frusttttttt!! =="

Dee Zahari said...

noh xhensem masa nikah :p

chubby..

aRaN said...

Mizz Nina kata nak tggu aku hahahha

shida'R said...

so cute mereka!

Nur Sulastri said...

sweetnya. doakan diorang berkekalan sampai bila-bila. amin. Minat Noh jugak, cool je orangnya :)

Related Posts with Thumbnails