Sunday, January 30, 2011

pink itu pelangi .

Assalamualaikum dan Salam Pink . . . . . .

hai korang ! pandang lah lihat lah wajah Pelangi yang sungguh ceria dan tersangat happy. senyum sampaikan tengah makan pun sempat lagi nak senyum senyum kambing bagai. ni bukan kes miang keladi ke hape tau tak. ni kes bawah akta kanun keseksaan. opsssss ! bukan laaaa . . .
Pink itu memang cantik. ;)
.

tapi tapi . . . . . .


Alhamdulillah Pelangi selamat sampai di rumah dengan selamatnya. syukur ke hadratNya. Pelangi sampai rumah dalam pukul 6.00 lebih pagi camtu lah kan. tersangat terserlah kegembiraan ini. sapa yang tak suka balik rumah sendiri kan. rindu betul kat isi-isi dalam rumah ni. rasa nak cium je semua benda yang ada. tapi kalau duk cium, sampai esok lusa pun tak pasti habis kan. so, stopkan idea yang tak berapa bernas tu. . .

i lebiuuuu lahhhhh rumahh ! rumah ku syurga ku kan. . .

lebiuuuuuuuu mama abah jugak. tak lupa adik-adik semua . . .

pepagi tadi pun dah hentam makanan negeri cik ct kembang. dah terliur punyalah mulut ni tau tak.. pagi tadi makan nasi kerabu... dengan ayam bakar.. memang menusuk selera ! sedapppp... petang plak abah belikan Mcdonald... memang ngap big mag plak untuk petang. memang lemak berganda-ganda lah bila kat rumah.. takpe, asal hati senang kan.. untuk dinner plak makan nasi dengan sotong masak merah + ayam goreng. memang duk rumah asyik makan makan dan makan.. mana tak jadi dot dot dot....

okeylah sampai sini sudah entry paling happy ni. nanti ada masa lagi. Pelangi karang lagi eak. ni tengah melayan OST Playfull Kiss.. memang hot lagu-lagu tu semua. best !

babai .

xoxo
kiss & big hug

28 comments:

nazpunyerblog said...

omel angat pink ..suke suke suke ..hee~~

laskar rainbow said...

@naz : eheeee=) comeykannnn!

cik QasehThya said...

selamat kembali ke rumah :)

najihah sahami said...

ehemm...jelesnya..mish balik 2hb..lambat lg..huhu....nak nangiss!!!

:(

Syukri Mohtar said...

mmg best OST playful kiss... =]

♥aMyLiAiNdAhOuSe♥ said...

comelnye bag pink tu.
ani, yg ader gmbr tgkorak yu ape die?
cntik lorh!

HaNa HoNeY said...

bese la
hana pown dok umah keje dok melantak je
hahaha
^_^

iZS said...

Booooooooo dekat pink! :p

cikida said...

hehe..smela kitaa..dok uma mkn dan makan dan seterosnyaa jadilah bam2..kkeke..=D

contengwall said...

leh buat pink FC!!pelangi pengerusi..blink3~hahaha

ceritasekupang said...

selamt bercuti...lawa beg tu...

~WaNniE~ said...

Selamat bercuti pelangi....
Geno sihat???
pink memang sesuai dengan pelangi....

ni email wannie
syazwanie.roslan@yahoo.com

sitihanisahali said...

ya....saya pun suke balik rumah..baru balik hari ni... :)

~WaNniE~ said...

thanks dear...
untuk header yang sangat cantik...

terharunya wannie

laskar rainbow said...

@cikQasehThya : Trimas yeeee=)

laskar rainbow said...

@najihah sahami : eheee;) Mish dah balik pun...tak payah jelos2 yeee

=)

laskar rainbow said...

@syukri mohtar : tau takpeee! besttt!

laskar rainbow said...

@amyliaindahahouse : comeylahhhh sebab PINK;))

laskar rainbow said...

@hana honey : hehehe;) biasalah duk rumah...penuh dengan makanan yg sangat heaven ;))

laskar rainbow said...

@isz : uishhhhhhhhhhhhhhhh!!!

ape boooooo2!!

laskar rainbow said...

@cikida : hehehe;) makin bambam kan;))

laskar rainbow said...

@contengwall : ahaks! bolehhhhh! takde hal punyeeeee

=D

laskar rainbow said...

@ceritasekupang : thx! lawa? thx sekali lg...

eheeee!

laskar rainbow said...

@wannie : selamat bercuti gak dear;))
Geno??? makin bulat !! hehehe;))

ssuai eak ngan pelangi??

laskar rainbow said...

@sitihanisahali : selamat bercuti yeee;)

laskar rainbow said...

@wannie : its okeyylah dear..simple jer tu

Anonymous said...

Eхcellent, what a web site it is! This blοg presents useful informаtion to us, κeep it up.
Here is my blog post - 1 month loan

Anonymous said...

Gоod answer bаck in return of this dіfficulty with firm aгguments and explaining
eveгything regarding that.

my homepage; bad credit loans
Also see my webpage > bad credit loans

Related Posts with Thumbnails