Tuesday, July 12, 2011

Duit Raya RM2,222

Assalamualaikum dan Salam Bahagia ...




Senyum lah kamu sebelum kamu disenyum kan oleh kambing. Ada ke? Senyum kambing kan. Heee.. Happy jer sejak semalam. Sebab ada jugak manusia alam maya berkunjung kat pondok buruk ni haa.. Walau tak secantik mana pun. Trimas :)


Pelangi sangat hargainya. Yang paling Pelangi nak berterima kasih pada warna yang bernombor 2222. Cantik nombor tu. Walau tak secantik 6767. Tapi ianya memang superb! Nak kata 22/11 pun superb jugak. Sebab tu birthday girl. Catat dalam reminder handphone masing-masing yea. Heee :)


Terima kasih sekali lagi pada Izzar. Korang wajib terjah Green Sky dia tau. Tak rugi punya tambah kawan. Kawan boleh sampai beribu riban. Kasih biar satu. Nak terjah ke sesawang budak 2222 tu, klik pada header beliau kat bawah ni.




Punyalah cute header dia. Baru punya header. Semalam takde lagi. Tajuk entry tu memang takde kena mengena dengan kisah kali ni. Kan best kalau dapat duit raya sebanyak tu. Boleh Pelangi beli external hardisk banyak-banyak. Walau dah ada dua. Sengal ! Tahun ni pun umur dah 22, berapa sen je dapat duit raya nanti..


xoxo
kiss and big hug

18 comments:

ASaDa RyutaRo said...

header blog pelangi ni pun baru. err.. ke saya yang baru perasan? lalala~

kyoshi_sousuke said...

awalnya nk bg duit raye~hehe O_o

meaw said...

sori .... kamu dah besah pelangi! tayah nak berangan dapat duit raya banyak,bio meaw je yg dapat banyak! jom tanding sape paling banyak duit raya tahun ni,kehkehkeh!

Nur Amira Radhiah said...

wahhh...header tuh cute

Bluewendy said...

kih3..baru ingt nk dapat wit raya rm2222..hehehe..tahniah dear..keep it up=)

najihah sahami said...

pheewwittt......masing2 main tukar header eh. haha..bermusim nmpak!!auww..tahniah pelangi sayam!

Syazwan said...

kalo duit setaro tuh!..keno bagi laaa..hehehehehe..
tahniah pelangi..hebat pelangi nie!

Taufan Bin Ribut said...

wah header baru ye ^_^


Entri terkini : Patut lah kau femes ek?Pakai taktik kotor rupenye..
Entri sebelum :Bro,gua pon pakai p1 wimax gak lah!
Watch my video songs ^_^

i am S!L4H.. said...

mmakin byk umo asal duit raye makin sket? adehhh.

lilypelangi said...

comel lar header dia . header akk pon comel taw :)

Mohd Izzar said...

nasib tahun ney baru 20..haha~!

Bulan said...

cun ah header =p

wahh da ramai polower dia :)
tahniah =)

Liyana Zahim said...

Shping bju bes tuh.. Weeee~~~~

iPai said...

wah .. tahniah .. sudah 2222 sudah .. dasat2 .. banyak wooo

LuN@_aiDi said...

wahhh dah 2222 followers die.. tahniah!!^____^

pamie said...

header baru tu :)

alif haris said...

huhu dah ribu raban follower die .. ni yg nk jelesh nih ~

Anak Wak Mail said...

caitt!ingatkan betullah dapat duit raya banyak tu..baru nak mintak belanja..haha..:P

Related Posts with Thumbnails