Friday, July 1, 2011

Noh HUJAN MizzNina KAHWIN

Assalamualaikum ....



Hari ni happy campur ura-ura nak sedih. Tapi happy lah. SELAMAT PENGANTIN BARU wahai si Noh HUJAN bersama pasangannya Mizz Nina. Yawwwwww !


Kad kahwin mereka. Comel kan? [diculik dari abang google]


Walau keterujaan itu sebenarnya dalam sedih. Sedih sebab Noh dah jadi suami orang. Hehe;) Moga happy selalu ye. Tengok tweet tweet si Noh siap haicut demi MizzNina. Sweet sangat. Yeah!


Ni masa anugerah apa ntah. Dah lupa.. Hehe.. [diculik dari abang google]



Hari juga birthday MizzNina juga. Dua dalam satu. Moga gembira selalu dua orang tu. Cepat dapat baby baby cute. Hehe :)



Gambar pertunangan Noh Hujan & MizzNina [diculik dari abang google]


Memang Pelangi peminat band Hujan gilews-gilews. Pernah pergi "MENCARI KONKLUSI TOUR" kat cherating tau. Yeah! Bertudung bukannya menghalang untuk join event seperti itu. Dulu jatuh hati awal awal kemunculan lagu "Pagi yang Gelap". Walaupun banyak berita pasal benda buruk tentang band tu, Pelangi tetap dengan minatnya tau. Dulu kan banyak orang tak puas hati. Sekarang amacam? Makin femes kan !


Nak tau serba sedikit pasal Pelangi pergi tour tu , jom klik sini. Lama dah. Tahun 2009. Rindu nak pergi lagi. Nak tengok Noh depan depan. Heeee :)


Sampai sini dulu , arini nak happykan diri dengan habiskan dengar semua album HUJAN. Kan hari ni hari bahagia vokalis HUJAN. Sama sama doakan yang terbaik untuk mereka.

p/s : Arini tomok pun kahwin jugak kan. Moga bahagia semuanya :)


xoxo
kiss and big hug

13 comments:

Bluewendy said...

hihi..semoga dieorg berbahagia ke ank cucu.. sweet jek.hik2

♛ Azie Azra ♛ said...

wah..baru tahu noh begitu hensem dengan baju melayu...

kunci locker said...

wah..tak thu pn dorg dah kawen...hehehe...thnk...sweet jek..smoga dorg bhagia ^_^

Syuxer said...

baru tau noh dah kawen..:)..tomok pun sama heheh..pasni sapa ye..apakah khairul fahmi che mat kot heheh

SAYA BUKAN SAMDOL said...

congrats to them! (=

najihah sahami said...

semua dh kawen. kita bila?haha

Adie Achim said...

Salam, sesajer blogwalking..
Nice blog! follow u! follow me back k. TQ!

Papa Mifz said...

perghhh unik sungguh kad kawen nye eh...

Liyana Zahim said...

Muke dorg cam same kan?

Lieyly ︱ Alia said...

wahh tahniah2 ;)

nurdani said...

semoga berbahagia.tadi tomok pun dah selamat nikah. bila la turn saya ni...ekekek

aisya said...

suka tengok mizz nina dgn noh.. hehe

pandangkedepan said...

wah hot couple ni...smoge mereka berbahgia...:P

Related Posts with Thumbnails