Saturday, July 16, 2011

Air Mata Tertahan

Assalamualaikum ....



Terasa nak meluah perasaan kat sini. Tapi untuk jejak korang, Pelangi tak kuat lagi untuk semua tu. Tengok lah dalam masa 3 4 hari lagi dan semuanya akan pulih seperti sedia kala. Walau ianya sangat pedih..


Terima kasih sangat pada semua. Komen korang sedikit sebanyak memberi new spirit pada diri. Thanks a lot korang. Tak lupa juga di facebook, ramai kawan-kawan memberi kata-kata semangat. Terharu sangat. Hanya kuasa Tuhan dapat balas jasa korang..


Hari ni, macam nak demam, dengan kaki sakit la. Walau kaki sakit, tapi kat hati lagi lagi sakit. Perit dah nak merasa itu semua. Tekak ni pun dah mula menunjukkan mau demam. Nak menelan nasi pun sakit. Tak nak demam. Huuuuu .. Kejab lagi nak pergi beli streapsil. Ingat lagi final exam yang lalu, cam gini lah demamnya. Sampaikan doktor kasi 5 jenis ubat. Dah tau tekak sakit, degil lagi minum ais...


Rasa nak pergi pantai jer. Amik angin petang. Sambil tengok ombak. Bestnya. Tapi, kawan baik yang tu tak balik lagi. Masih di Shah Alam. Tak sabar nak tunggu dia balik. Sebab dia memang kaki pangkah Pelangi, suka sangat kenakan Pelangi. I miss u friend.






Tersedih plak dengar lagu ni. Aduhai, sakit tol jiwa ni. Bukan sakit jiwa la. Lau sakit jiwa, dah lama tinggal kat hospital bahagia. Walau ianya sepahit peria, namun ianya adalah kenangan dan pengalaman dalam kehidupanku. Bukan selalu kita akan happy kan. Tuhan jadikan kadang kadang kita bersedih, ianya akan kuatkan kita lagi. 


Sekarang Pelangi tanpa warna. Mungkin warna kelabu asap. Atau pun warna hitam. Warna warni pelangi sudah pudar dimamah airmata. InsyaAllah warna akan muncul dengan izinNya :)


p/s : Ada plak kan iklan pasal handphone samsung yang kiut miut. Takde lah mahal sangat. Kalau warna pink Pelangi dapat kan best. Nak tengok rupa handphone tu, klik SINI. Touch screen lagi. Dah la kecil molek ..


xoxo
kiss and big hug

8 comments:

sarah mohamad said...

jangan sedih2 cik pelangi.move forward okay dear :D

luvYOU said...

jangan sedih2 kayh :). skrg masih hujan..lepas ujan adelah PELANGI yg lebeh indah menanti :)

najihah sahami said...

alahai..chill k sayam!

Bulan said...

ramai org sedih ari nie.i pun same yunk :)

Alin Liyana said...

tak mau sedih tau
jgn dikenang nnti lagi sedih .

Shalina Samsudin said...

DEAR ~
i ade sini :)
kuatkab semangat.mule2 payah tapi lame2 INSYAALLAh sekelip mate je lupa terus..hehe

kunci locker said...

cik pelangi..jgn bersedih ye..sy sokong cik pelangi..cik pelangi kena kuat walau apa pun yg terjadi...gud luck cik pelangi ^_^

Anak Wak Mail said...

tabah ye pelangi!

Related Posts with Thumbnails