Sunday, July 24, 2011

Cinta Tak Direstui


Assalamualaikum & Moshi - Moshi ...


Cinta tak direstui? Bukan cinta Pelangi lah. Cinta orang lain kot. Pelangi ada cinta Allah. Cinta mama abah. Cinta adik-adik sekalian. Cintakan para meoww. Cinta laptop. Cinta myvi. Cinta kamu kamu. Eh ! Cinta tak bermakna perlu kahwin kan. Cinta itu kasih sayang. Pelangi cinta & sayang kawan kawan Pelangi tau :)


Saja nak share lagu peveret Pelangi sekarang ni. Pasang je lappy, lagu ni wajib di-repeat selama banyak kali. Sampai naik ingat lirik. Dasyat !

Dicekau dari abang google..

Sapa tak pernah dengar, jom dengar. Jiwang sikit lah lagu tu. Mood sedih sedih kan. Layan lagu tu sambil makan aiskrim paddlepop yang rainbow tu sedap gak kan.


Lirik - Cinta Tak Direstui ( ST12 )


Hari ini aku putuskan
Untuk jauh ku langkahkan kaki
Untuk pergi dari dirimu


Biarkanlah kan kubawa
Sejuta harapan yang indah
Yang pernah kita lalui
Saat bersama
Ku harap kau bisa mengerti
Cinta kita tak direstui
Malam ini harus
Rela ku pergi


Maafkanlah kekasih
Ku harus tinggalkanmu
Meski ku tahu ini menjadi
Kau sakit hati


Relakanlah kekasih
Tutup air matamu
Semua ini aku lakukan
Untuk kebaikanmu

Dengarkanlah kekasih
Ku harus tinggalkanmu
Meski ku tahu ini menjadi
Kau sakit hati
Relakanlah kekasih
Tutup air matamu
Ini semua aku lakukan







Nak download mp3, boleh klik SINI. Fuh, dekat 2 hari dah tak jejak blog korang. Esok plak ada kursus. Dah la dari pagi sampai malam kat Universiti Malaysia Kelantan (UMK). Rasa rugi angkat phone last week, pihak pengurusan UKM call suruh attend program tu. Dah la nak masuk bulan puasa. Takde geng plak tu. Huuuuu..


Ada masa terlebih Pelangi akan terjah korang. Hari ni rasa nak rest. Tak sempat jugak nak terjah korang. Ada masa free, Pelangi akan usha entry korang. InsyaAllah :)


Jom login NUFFNANG untuk tengok trafik korang. Ada masa terjah lah tengok budak cina ni, sangatlah awesome, klik SINI. Bila lah Pelangi dapat pakai benda ni. Huuuuu ..


xoxo
kiss and big hug

26 comments:

asamasin said...

huhu..bhye kalu xdirestui..

Mohd Izzar said...

restu itu penting..lebih2 lagi..restu kedua ibu bapa kita.. =)

diyan said...

betul kalau tak restu apa pon tak boleh T.T

Wanie said...

lagu st12 yg selalunye jiwang..hehe

syiela said...

layan jugak lagu ni...

~azillakhalison~ said...

alhamdulilah..cinte saye direstui..hehe...layan jugak lagu ni..skrg ni rajin layan lagu2 jiwang..nape ek..kikikiki

H.J said...

ibu saya suh kawin awal..haha

Miz Novexx said...

susah hidup kalau cinta tak direstui.... :)

meaw said...

terima kasih cinta meaw :D (padahal spelling len,haha)

Anak Wak Mail said...

aiskrimpaddle pop yang warna warni tu memang cedappp sangat!

アヌム ちゃん said...

mcm best lagu tu..layan jap..heeee

dak eina said...

ok masuk blog pelangi layan lagu nie jap ^^

Fathiah Hamim said...

restu tuh penting! kalo nak keluar tak dapat restu, naya je.

masyiu said...

wa~~..sedihnyer...tp da hikmat kowt kalo x direstui..=)

najihah sahami said...

yeay!pelangi jiwang!!hehe

LuN@_aiDi said...

hehehe.. slmt berkursus yea cik pelangi!(: lagu tuh xpernah dengar lg. leh layan gak^^

Syuxer said...

lagu tuh sedap didengar heheh..;)..

weh selamat berkursus ye..hehh..;)

see u again..

p/s: restu itu penting..baru aman damai kelak

Eazy Izzuddin said...

layans...
xD

Liyana Zahim said...

Bcnta dgn meoww style gak.. Smbil bawak jln2 kt taman pahtu ikt leher die ngan reben polkadot.. Ohhhh~

Yui_Wani said...

Lama dah tak jenguk sini...hihi...Yui pernah mengalami pengalaman ni...ngahgahhahaha xD

PutEra Boi said...

pilihan lagu best!!

saya bukan tomato said...

restu memang penting sebab dari situ datangnya berkat dalam rumahtangga .. *wahhhh ;p

apik pehe said...

jiwang molek pelangi leni

Lalalililulu said...

lgu sedih tp best...:)

lilypelangi said...

layan lagu best ~ :)

IzariahzainaL said...

2,3 hr lepas asik melayan lagu aishiteru,zivilia band ..sm la,asik ulang2 addicted!:P

Related Posts with Thumbnails