Monday, June 11, 2012

Itu Yang Terbaik




Assalamualaikum ... (''.)
Curi masa sedikit untuk up entry kali ni. Dah bosan tengok notes semua. Saja nak hilangkan stress sikit. Kalau area Bangi ada pantai, dah lama aku terjah. Tak macam kat Dungun dulu, bila stress tengok buku, pergi pantai hirup udara segar sambil makan keropok goreng. Indahnya  T______T



You always my rainbow. Dont worry :-)


Tak best jugak kan kalau kita rasa kita ni terlalu mengonkong orang yang kita sayang (berapa banyak kita dah ni). Sebenarnya, kita tak merasakan ianya sebagai suatu kongkongan pun, tapi care pasal dia. Ataupun ambil berat. Iyelah kan, kita tak boleh nak paksa orang terima kita 100%. And I know I have weakness, and I know everyone have weakness, nobody perfect. So, never blame me when I worry about you. Although you do not feel that matters like important for me, when I not here with you, maybe you gonna miss it. 


Ayat carca marba sungguh.


Okey final exam dah nak bermula, 13hb sampai 26hb Jun. Semoga berjaya untuk diri sendiri dan rerakan yang lain. Aja-aja fighting !


with love, ily



xoxo
kiss and big hug

12 comments:

Wunny@Fariz said...

yes , mengongkong makneny kita care , but somehow , ade yg rasa rimas kan . hehe . =).btw, saya pon jenis mengongkong , huhu . peace ~

Nur Aischa said...

hai kak pelangi ;) goodluck exam. hehe

hafiz hafizol said...

gudluck utk exam kak wani

Asyiqin Haulisah said...

good luck my dear. :)

Chuu Muqhlis said...

some how mengongkong tu mcm pentingkn diri sendiri. kan?

P U C A T said...

pelangi menawan..
tetibe je kann

Iffah Afeefah said...

ske blog ni sbb ade pelangi

sekian

Rara Nasiha said...

goodluck final :)

Chuu Muqhlis said...

sori la kalau sy guris hati awok, mungkin definisi mengongkong tu terlalu luas untuk ditafsirkan. kalau setakat tnye kabar tu pon x boleh.. mcm yg awok ckp, agk parah tu. btw sy mksudkn kongkongan tu dlm aspek situasi yg lebih besar, kalau stakat sms tnye kaba tu x la mngongkong -__-ll

Encik H said...

sebenarnya susah nak faham kehendak dan pemikiran orang lain..terlalu mengongkong pun x boleh..always set free pun tak boleh..

ex-gf saya dulu, beralih hati kat orang lain sebab dia kata saya tak pernah kongkong dan halang dia daripada buat apa2..ex-gf sebelumnya pulak, beralih hati sebab rasa yang saya seakan mengongkong..

so the conclusion, jadi jer diri sendiri..insyaAllah akan ada orang lain yang bakal mengerti..:)

Namee Roslan said...

kalau mengonkong pun mesti ada cara. konkong untuk kebaikan ok, tapi kalau kongkong tak kena cara, masalah sikit lah. hehe. tapi mesti ada sebab kita dikonkong atau kita mengongkong org kan. :)

ain dzaya said...

sila tenangkan hati cepat..dan lalui exam dgn hati tenang..atototo..

Gara-gara idea . . .

Related Posts with Thumbnails