Thursday, July 21, 2011

Spontaneous Thursday # 2 - DUNIA

Assalamualaikum ...


" Hari ini kau rampas hak orang, esok lusa tidak mustahil hak kau pun dirampas. Hari ini dia sanggup meninggalkan pasangannya untuk kamu, esok tidak mustahil dia akan meninggalkan kamu untuk pasangan baru. "




p/s : Cekau dari status kawan. Suka ayat tu. Adat dunia kan?

xoxo
kiss and big hug


36 comments:

iefa ujang said...

btol3!!!

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

dunia oh dunia .

betol lah ape yang di kata .

adat adat .

:)

najihah sahami said...

yeahh..likee gilersssssss this ayat woo..hidup ni karma kan. tak yah lari kemana la..

^^nu[dd]yra^^ said...

btol...what u give u get back !!!!!!!!!!!

**YaNa YassiN** said...

fuhhh ayat, tapi ada kebenaran nyer

Aku Afzal said...

takde pengalaman (cheewaahh) :P

syieda_joy said...

kata-kata yang btol2..

jd ksimpulannya terimalah seadanya ^_^

faa.rosli said...

totally rite!

Anak Wak Mail said...

itulah namanya hukum karma!hihi..=)

adrinaqamarina said...

ni nak cakap what goes around comes around la kan?


:)

Farhana Jafri said...

AGREEEEEEEE!!! so, jgn la gedik santai sngat nk merampas hak org lain.. relax suda..

jemput singgah ANASAURUS :)

Semut Senyum said...

wat u give u get back.. =)

miszlullaby said...

cam kes kekasih di rampas jek nih..huhu..tapi jangan ske amek hak orang kan..tak bek...

syiela said...

betul2... selalunya macam tu la..

Radsmil Nasir said...

agree with u...^^

Noorul Amera Adnan said...

yup sgt setuju. hidup nie karma. perbuatan baik akn dibalas baik. perbuatan jahat akn dibalas jahat :)

meh singgah tgk #ST saya

http://lurvezzera.blogspot.com/2011/07/6-spontaneous-thursday_1189.html

Isteri Encek Bard said...

mintak dijauhkan dari kita semua yer...

..hizamirahim.. said...

hehe.
ni mesti ada pengalaman ni.
:B

H.J said...

saya selalu je rampas hak orang lain..eehhe

LuN@_aiDi said...

duniakan bolat, ada masa diatas ada masa dibawah!(:

Shalina Samsudin said...

setujuuuu dear :)
karma ..hehe

Cerita Dongeng Wani said...

wani sokong!!!!
ayat cm tgh frust..xpe2..
Allah akn bg hikmah disebalik ini..:)

Hati Batu said...

mendalam maksudnya tu..hehe :)
setiapa yg kita buat akan di balas...buat baik di balas baik, buat jahat? :)

shida'R said...

betul sgt2 pelangi skong 110% hehe^^

cha zainol said...

hidup kita macam roda c:

syrupmasin said...

nak curi ayat nih bole?? :D

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

yup mak sukaaaaaaaa jugak dgn ayat di atas tu... kira macam pepatah omputih.. what goes around comes around kan =)

amier azrul alias said...

like!
heheh
biasa lah karma hidup

Wanie said...

selalunye macam tu la..
buat jahat kat org nanti akan dapat balasan yg same..

Asha said...

inilah dunia. =)

KimiCnoL said...

dunia itu bulat..hehe ;D

entry spontan??

HAZWAN17 said...

dunia ibarat roda...

dak eina said...

suka gileww ngan ayat nie..huhu

RuSyDi said...

yup..setuju..mmg btol2 terjadi...

RuSyDi said...

yup..setuju..mmg btol2 terjadi...

alexa yussida said...

setuju sgt2..:)

Related Posts with Thumbnails