Sunday, July 31, 2011

Terkaku Beku Tengok Sandra Azwan

Assalamualaikum ...



Terkaku beku di kala kesejukan? Ni bukan blog novelis. Ikut sesuka hati jer nak mengarang karangan tingkatan empat. Esok dah puasa kan? Selamat menyambut bulan Ramadhan al-Mubarak kepada rakan rakan semua. Semoga kita melakukannya terbaik dari tahun sebelumnya. InsyaAllah :)



Kaku beku tu bukan apa. Tapi terkaget. Ehh ! Terlebih sudah. Heheeee ...


Sapa tak kenal Sandra Azwan? Sila tampar pipi masing masing, kasi merah. Tak payah nak pakai blusher lagi. Free-free jer dapat kemerah-merahan.


Sandra Azwan merupakan fashion designer okey. Sumpah tak tipu. Rekaan yang perghhhh! Terbaik. Merupakan blogger juga. Ni entry untuk ucapkan thanks pada beliau sebab sudi singgah pondok pink ni. Walau tak seberapa pun kan.


Dah la beliau sudi komen okey. Dan siap FOLLOW. OMG!! Sangat sangat terharu :)




Mana yang tak pernah jejakkan IP Address korang kat blog beliau, jom terjah kat SINI.Trimas :)

Kan best kalau beliau tolong design baju untuk raya nanti. Heee. Gurau jerk ye tuan empunya badan..


Jom usha budak cina awesome di SINI. Tak lupa jugak usha roadshow Vios Diserable di SINI, bila la boleh pakai benda ni. Mengidam. Glurppp~ Peminat drama korea, boleh jugak anda tengok online kat SINI.


xoxo
kiss and big hug

17 comments:

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s said...

untung lah ... ^^

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Sandra Azwan memang seorang fashion designer yg amat berbakat. Semua dapat dilihat di blog beliau.. sungguh up to date ans sooo trendy kan dik =)

chuu muqhlis said...

untungnyeee dia :D

aiman fanboy k-pop said...

wah..wah..bnyak betul link yg menarik disediakan kt entry kali nih..interested kat drama korea nih..heehee....

Hans said...

kenal2
dia budak uitm
design dia pergghhh
terbaik

Anak Wak Mail said...

wah tahniah..hehe..walaupon saya tak tahu siapa dia..=)

bolehlah suh dia bt kan baju raya..=)

Terbang Bersamaku said...

wah...untungnye...(^____^)

LuN@_aiDi said...

SeLamat menyambut Ramadhan buat cik PelaNgi ^___^

Rtp Farra Arisha said...

he's kinda friendly kann ;)

Syuxer said...

heheh saya tak berapa kenal dia hehe..apapun mengikut pe awk kata..untungla ada orang femes singgah blog wanie..

psst: try2la suh dia watkan baju cantik2 untuk wanie hehe..

selamat berpuasa tau..:)

apik pehe said...

hehe..apik tak sempat kenal

HAZWAN17 said...

wah...designer famous pun datang sini erk...salam ramadhan cik pelangi

alif haris said...

oouh la ni baru kenal hehe ..:)

Wanie said...

huhu..tak kenal ok..kena tampat pipi ke ni?haha

jap nak skodeng die..:)

L said...

dtg sini bg senyuman, nk bawak milo tp xleh kaann pose kaaan
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html

JIJI YU said...

pergh kpop jadi follower ko ek

SANDRA AZWAN said...

Salam dear,

Terkaku sekejap tengok entry nie...hehe, thanks dear....;-)

selamat berpuasa

Related Posts with Thumbnails