Friday, July 22, 2011

Giveaway from Moscow by Miszlullaby

Assalamualaikum & Salam Ceria :)



Rerajin plak nak join GA si gadis cantik ni. Dear, tahniah sebab dah konvo. Hadiah GA ni dari Moscow tau. Bukan buatan Malaysia yang pasti. Kalau dah rezeki Pelangi, kita tak tau kan. Fuh Fuhhh nak menang.. Amin ..


Kalau kamu si cantik & si kacak nak join GA ni. Klik kat banner kat bawah ni. Tak susah pun. Kot-kot hadiah tu akan jatuh ke tangan korang, sapa tau right? So jom mencuba nasib.




Fuyoooo dekat 291 orang join GA ni. Baik korang cecepat sebelum tarikh tutup. Tarikh tutup GA ni 30th August 2011. Siapa cepat dia dapat..


Memang Pelangi suka sangat baca blog si ML tu. Gambarnya yang cun melecun tau. Dah la penuh dengan pelbagai informasi berguna. Chewah! Resepi nak buat kek coklat pun ada tau. Peveret tu kek coklat. ML pun suka sangat jejalan, memang suka lah baca pasal tu. Best betul dapat main snow kan.


ML ni bakal doktor tau. Bestnya kalau jadi pesakit ML, seronok berurusan dengan doktor cantik dan manis rupawan. ML, cepat cepat kahwin ye. Heeee :)


Pelangi join GA ni, nak jugak tengok kawan kawan dapat hadiah dari ML. Pelangi nak paksa rela kawan terbaik Pelangi ni wajib join. Takde sebab tak join. Pelangi nak si empunya diri link kat bawah.. Good luck !







xoxo
kiss and big hug

5 comments:

Wanie said...

berehat dari GA jap..
good luck ye pelangi..

Mohd Izzar said...

goodluck...^^

H.J said...

lorh..ramai sgt yg join..tipis je nak dapat tu..hak3

miszlullaby said...

mekaseyh pelangi darling! ML dah tayang hadiah-hadiah. Meh le tengok ;)

miszlullaby said...

Tahniah pelangi. Awak salah seorang pemenang giveaway ni.
Hantar nama, alamat dan number phone ke miszlullaby@gmail.com

http://www.miszlullaby.com/2011/09/keputusan-pemenang-giveaway-from-moscow.html

Related Posts with Thumbnails