Wednesday, July 13, 2011

Konvo Menanti

Assalamualaikum & Salam Bahagia ....




Pelangi dapat tau pasal tarikh konvo. Konvo untuk diploma je. Untuk degree lambat lagi, proses belajar tak habis lagi. Dalam 2 tahun baru habis. Insya-Allah :)


Dapat tau tarikh tu pun, PA yang duk update status kat facebook. Dah masuk belajar untuk deg pun dekat setahun, tak konvo lagi. Kesian tol. Tengok budak dip lain dah lama pakai jubah konvo. Jeles tau !


Dah la tarikh tu dah daftar masuk untuk tahun 2 kat UKM. Bagitau mama yang macam tak pergi je konvo tu nanti. Tapi mama cakap pergi je. Bukan selalu pun akan alami detik konvo tu kan..


Daftar uni dalam 2 minggu lepas raya. PA kata konvo pada 26 hingga 28 September. Tunggu surat sampai jela pasal ni. Kena lah ponteng kelas. Malas betol bab memonteng ni ...


Merindui zaman itu. JKE (Jabatan Kejuruteraan Elektrik)..

Love it .. Baik punya pergi library. Heee


Yang pasti konvo nanti nak family belikan teddy dengan bunga. Pastu capture gambar bebanyak. Awesome!


Result kemasukan deg bulan 9 ni dah keluar ke eah? Duk tengok ada yang duk update pasal cam mana nak check pakai sms. Good luck !


Ingat lagi tahun lepas, abis belajar akhir bulan 5, tuptup masuk belajar degree bulan 7. Rezeki boleh sambung cepat. Orang lain kena tunggu 6 bulan duk tanam anggur kat rumah. Syukur :)


Sapa nak dapatkan tiket percuma ke MTV World Stage 2011. Klik SINI. Ada Pop Shuvit tau !

xoxo
kiss and big hug

21 comments:

najihah sahami said...

sayam..jmpakat sana eh..mish nak g gak!!nk tgk kawan2. hehe

Syazwan said...

wahhh..tahniah ye dah nak konvo :)

..hizamirahim.. said...

hehe.
same la!
nak tunggu konvo ni!
:B

kyoshi_sousuke said...

aik??awk kos eltrik ke?eltrik ape ek??haha

Wanie said...

grad utk dip belum lagi?
die tunda eh?

eh sy konvo 24-27 sept..
dekat2 la ye..:)

eQuRlz said...

wah...tahniah yer awk.. :) best kan..

my latest entri
"WEHHH!!.. BESAR SANGAT KE SHOUTBOX BLOG NI??? AMARAN! ENTRI INI SANGAT PANJANG.."

Fathiah Hamim said...

best nya dah nak konvoo. congratulesen =)

iPai said...

eh sudah keluar ke ??

tahniah laa dapat UKM .. kejuruteraan eletrik tuh .. uhuhuh ..

all the best yaa !!!

rara pinkmafia said...

selamat berkonvo ye =)

ika said...

tahniah2...:D leh konvo dah...^^,

H.J said...

dapat konvo tu...tahniah la

belog|amiyo said...

tahniah dah nak konvo dah. selamat mengharungi alam pekerjaan plak.

Syuxer said...

tahniah dapat berkonvo nanti..:)..dapat teady bear,dapat bunga..

p/s:syuk tak pi pun konvo heheh..

ASaDa RyutaRo said...

selamat berkonvo lah nanti. hehe.. semoga ade orang special yang bagi bunga lebih. kekeke :P

Anak Wak Mail said...

tahniah pelangi!selamat berkonvo..pakai cantik2 tau nanti..=)

Shalina Samsudin said...

tahniah :D

Miz Novexx said...

tahniah... :D

Amirah Suhana said...

aamboi g library pun sempat posing ea.....Btw congrats taw! =)

vampire's lovex said...

x yah beli la teddy bear,pakai yg ada dalam bilik tu je haha..jimat

tomato said...

uikss kena g taw ! sekali seumur hidup ^^

alif haris said...

nk konvo dah .. huhu .. cptnye .. alif baru masuk tahun 2 .. huu

Related Posts with Thumbnails