Wednesday, February 1, 2012

Februari Datang Lagi


Assalamualaikum   ^,^


Wink wink wink *macam sesi nak terbang pulak.
Kalau boleh terbang, dah lama nak cuba terbang. Cari dimana pelangi. Hari-hari nak jumpa pelangi. Indahnya ciptaanNya  :)


Alhamdulillah, diberikan nikmat mata. Walhal, nak dapatkan penglihatan yang sempurna, kena pakai cermin mata. Serius, tak selesa bila 24hours kena pakai objek tu. Memang la nak tidur, mandi dan solat, objek tu diletakkan dengan sebaiknya diatas almari.


*Gambar dicekau dari abang google.  :)


Bersyukurlah kepada Yang Esa apabila korang nak tengok dunia ni, tak perlukan objek yang dipanggil cermin mata. Dah rabun, tak kan tak nak pakai cermin mata. Nanti jatuh tergolek, padam muka  -.-


Kadang-kadang, merasakan diri begitu sedih, sebak, segalanya jenis perasaan menempah pada airmata, rabun ni bukan dipinta, bukan diminta. Ianya sekelip mata dah jadi manusia yang berkaca mata. Dah ada mata empat, patut lagi power. Tak gitu ?


*Gambar dicekau dari abang google.  :)


Power la sangat. Cuba buang objek tu. Pasti nak berjalan pun, dari 20km/j terus jadi 5km/j. Kan? Setuju tak? Hihihi  ^__^


Bulan Februari muncul tiba. Alhamdulillah sekali lagi diberi nikmat masih bernafas dibumi yang sementara ni. Cepat betul masa berlalu pergi. Baru jer masuk tahun baru, sekarang dah masuk ke bulan ke dua untuk tahun baru.


Bulan Februari ?

^^ Besday DBK. Alhamdulillah, awak dah 3 tahun. Sayang awak :)
^^ Bulan dimana kena register masuk untuk sem baru.  -.-
^^ Mama punya besday. Ngew Ngew Ngeww 

Sampai sini dulu entry versi malas ni. Ada masa Pelangi hurai lagi panjang entry eh. Hihi. Bajet karang entry panjang-panjang, prof kasi extra marks untuk result nanti. 

Ketar kepala lutut fikir berapa sen la result sem ni. Huk Huk Huk  -.-



xoxo
kiss and big hug

26 comments:

najihah sahami said...

hahha..kita pun mata empat jugak cik pelangi sayamm..geng la kita! hehe

lisa said...

mesti ada hikmah :)

Nur Aischa said...

tula kan, cpt jea bulan feb dah dtg. padahal baru jea rasa yg smlm masuk tahun baru..

♥ p a a n i ♥ said...

same lah sayeee. mata empat juge..hehe :P

AsH ShiKaNo said...

geng mata empat jugak..hehe salam kenal dari love hunter :)

Syazwan Che Deraman said...

keto ko DBK tu?

tak apo, pass tu, cemerlang nanti.
insyaAllah.

shera haifa said...

makan carrot bnyk2.. hehe

sergeant keroro said...

gudluck!!! semoga berdekan ye :)

budak penjara said...

nmpk blog mu wajah baru..haha

dbk 3 tahun dh ko??aku setahun baru..

klu nk wt besday party mama mu,ajak ak..haha

Ct Aja said...

comei pe 4 mate..nampak cute...

Muhammad Al-Afiq said...

sexy la pompuan pakai spec....

naiemah_ramli said...

comel org yg pakai cermin mata ni =)

Eyeme said...

kita result dah kuar tp x tengok2 lg :(

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sa,e with me 4 biji mata juga
but stylo juga la pakai pec pong

Mohd Norafzal said...

afzal rabun..tapi tak pakai cermin mata.nak pakai kontek lens warna pink, sama tema ngn jiwa afzal agagaga

AMMAR YASIR said...

Alaaa...nape tukar header? Kan header lama lagi cantik

Allya Riff said...

Samalah nasib. cuma rabun tak kuat. tak byk power macam pelangi. hehe. pakai time study jer. nak cam muka org pun susah. huhu :)

syira rahim said...

saya pakai spect time study je. hihi

syaz@rozelt said...

bila pkai kontek lens lupa plak yg dr nie rabun..huhu

✿♥! b.e.l.o.g e.m.m.a ♥!✿ said...

Bulan Februari ne jugek my birthday..hehe.

::WafaIrdina:: said...

wahh..kiter geng lar..
si budak mata empat..
p paka lens pn cntik jugak..
hihi~~

eeiyss said...

;)

Nurul Iman Rosman said...

kenape februari cpt sgt datang eh?
belom sempat cari boyfriend lagi ni, haha!

Liyana Zahim said...

Hapy 3rd bornday DBK.. Hahahahaha.. M i too late wishin his/her burfday.. Not sure bout its gender.. LOL~

Namee Roslan said...

tp rse macam cepat sgt je dah feb kan ? :(

fathiahRAIHANA said...

setakat hari ni sangat berharap yg saya tak rabun , hee. adik2 semua pakat pakai spek dah, nmpak tak selesa aje -,-

Related Posts with Thumbnails