Saturday, March 3, 2012

Menu Breakfast Student



Assalamualaikum     >,<



Senyum manis-manis, semanis gula batu. Kalau senyum manis sekali pun, tak kena kencing manis punya. Hihi.. Ilex la, senyum itu sedekah. Muka kalau dah masam mencuka, nak tegur pun takut. Kucing pun takut nak manje manje tau.  


Straight to the point please .


Tengah takde idea, nak jugak up entry. Suka hati lah, bukan kena bayar pun. Free je pun. Tak payah nak gelabah sangat kan. Ngewww Ngeww Ngewww  *macam bunyi kucing pulak.


Iye, seriously. Saya rindu kucing !


Kucing dengan saya dah macam isi dengan kuku dah. Memang manusia yang tak reti nak takut kucing. Tak reti nak geli dengan kucing, tak reti nak alahan dengan kucing. Memang jenis suka tahap dewa dewi punya, tahap tinggi lah. Hehehe  -,-


I think, it is out of topic right ?    Hihihi  :)


Arini breakfast dengan se-mug kopi mahkota dewa dan biskut Jacob's sebagai probe untuk sesi patahkan, celup dan makan. Senang bukan? Makan 3 keping pun dah rasa kenyang. Hirup kopi yang suam suam tu, nikmatnya. Macam nak buat iklan dalam tv jer.  *merepek !


Kopi tu memang buat Pelangi tahan lapar. Ni tengah hari tak telan nasi lagi tau. Nanti nak pergi pasar malam dekat seksyen berapa entah kat Bandar Baru Bangi. *manusia jenis yang tak hafal ni seksyen berapa, pakai redah je, asal tau port tu ada kedai apa. Itu dah mencukupi.


Nak tau pasal kopi tu, usha kat SINI. Mama Pelangi jadi stokis tau. Eh! Jadi promoter pulak dah. Kot-kot ada yang terasa nak try. Mana la tau kan?  Hihihi  :)


Memang sejak ada kopi tu, dah tak minum nescafe dah. Satu family minum kopi ni. Best ! -,-


Sampai sini dulu. Jaga diri , jaga iman :)



xoxo
kiss and big hug

21 comments:

HasrulHassan [HH] said...

Hehehe.. keluarga kopi la nih ehh?

www.hasrulhassan.com

NOOR FATIN said...

waalaikumussalam..

saya jugak rindu kucing! hehehe. tapi tu la, nak bela tu yg xmau. :P lagipn xde pengalaman bela kucing, kalau bagi makan kucing kat jalanan tu selalu la. huuu..

mesti sedap kopi tu. saya xberapa minum kopi sgt, sbb ada kopi kalau sy minum saya sakit kepala sgt2. nescafe lgsg la xleh minum sampai skrg..uwaaa..

Aesya Zealous said...

macam best je kopi tu.. bagi free satu boleh??hehe

saffiya_aleesya @ echa said...

wahh bagus gak kan kopi ni..dah tgk dah video tu.penerangan yang menarik!!!

si ngokngek said...

i prefer milo,sbb tiap-2 morning mak aku yg buat

lisa said...

sama lah breakfast kita :DDD

kura said...

er.. kite jarang minum kopi. hehhe

Hafizin Jamil said...

aku minum susu je..tak minum kopi..haha

Dawia.Honeyputri said...

Sedapnya.. ;)

Cikgu Ma said...

tak leh minum kopi...huhu...pening..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sedey sebab dulu ai pow anak cat but mati kena langgar ngan keta kawan umi ai lepaih tue x bela dah....uwaaaa kat sini tuan umah x kasi bela pet plak

Namee Roslan said...

hehe, namee breakfast minum horlicks ! asal perut berisi dah ok :)

Mr.Clive said...

haha mcm ambassador produk pulak bunyi nyer ni...keh3 :P

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

fevret fifi tu jacobs fibre!!!;) kalau dekat asrama dulu selalu spare banyak2 tin n share dgn kengkawan!

Ms Fai said...

husband akak memang suka kopi, tapi akak lebih suka horlicks ;)

Syahierah Ishak said...

asalkan benda tu blh mengenyangkan kita kan kak.
singgah sini.
semoga hari ini hari yg Indah :)

dela said...

klau untuk perut akak ni... nk kena top up 3 kali brkfast tu.. :)

J.Syazwana said...

jarang2 minum kopi.
kopi pon tak pernah beli sendiri
hahaha :P

anamizu kaito said...

wahhhhh3 brekfes org kaya nih..hehe






luv,
cik ana

Abg Stalker said...

eumm..menyelerakn.tgk kopi se_mug tu teringat milo suam buih2.nk p buat la skrg! :D

najihah sahami said...

Owh.mish ske gano cafe.hehe.

Related Posts with Thumbnails