Saturday, February 12, 2011

bicara tentang cinta .

Assalamualaikum. . .


boleh tak nak cakap malam ni rasa sungguh sayu.. rasa blank !!      =.=

walau dalam hati ini, memang sentiasa mengingati Yang Maha Esa.. walau kita dalam senyum atau sebaliknya.. kita mesti ingat pada Tuhan Yang Maha Kuasa.. bukannya time susah baru nak terhegeh-hegeh nak ingat agama kan..

semoga kita semua dilimpahi dengan rahmat dan nur daripadaNya. amin...

ni pun asyik jer duk merepeat lagu "what should i do".. lagu tu lagu korea.. ost you're beautiful.. baru jer abis layan drama tu dalam beberapa minit lepas.. nanti Pelangi buat review sikit pasal drama tu dalam next entry ye..

tunggu tau !

memang perangai Pelangi, bila dah rasa hiba & gundah gelana... mesti rasa nak update jer selalu entry.. 
ni haaa lirik lagu tu.. tapi lagu tu dalam bahasa korea la.. ni translate dia lahhh. sangat bermakna ayat dia...

suka time Jang Geun Suk nyanyi bila konsert tu ^___^



What should I Do?


When I let you go one step further, my eyes overflow with tears
When you walk away one step further, more tears are falling
As you move away to a place where I can’t reach you, even if I reach out my hand
I can’t catch you, I can only cry
What should I do? What should I do? You’re leaving
What should I do? What should I do? You’re leaving me
I love you, I love you, I cry out to you
But you can’t hear me, because I am only shouting in my heart
All day long I try to forget you, but I think of you again
All day long I try to say goodbye, but I think of you
Although you went to a place where I can’t hold you, even if my hand reaches out for you
I can’t find you, I can only cry
What should I do? What should I do? I can only see you
What should I do? What should I do? I love you only
I am sorry, I am sorry, can you hear me?
Please come back to me, if it’s not you, I can’t go on
What should I do? What should I do? I only have you
What should I do? What should I do? You’re leaving
What should I do? What should I do? You’re leaving me alone
I love you, I love you, I cry out to you
But you can’t hear me because I am only shouting in my heart



pinjam dari abang google.

xoxo
kiss and big hug

16 comments:

.: iEyLa :. said...

God always with us...
be strong k..huhu

Sayang Amirah said...

Allah sentiasa bersama kita :)
InsyaAllah... lalaala.. ada jalannya..

alamak sumbang cis

echah mashuri said...

suka entri ni nice sgt:).sabar k.ur strong!

sang kelembai said...

yup..
allah sentiase bersama kite..:D
lek jew,xdew pe punyer..
dunia nie besar dan bising..
senang jew nk lupe..

tp 2 la asyik teringat jew..
What Should i do??

najihah sahami said...

yunk..nape feeling sedey ni....be strong k dear. hehe.

lagu tu memang sentap kan kalau sedey2..huhu

laskar rainbow said...

@ieyla : yup dear;) Tuhan sentiasa dengan kita. tu lah ubat segala penyakit kan =)

laskar rainbow said...

@sayang amirah : Yew dear;) Thanks tawwww! ^_^

laskar rainbow said...

@echah mashuri : trimas sudi suka. eheeee=) insyaAllah akan ku bersabar dan kuat ! =)

laskar rainbow said...

@sang kelembai : memang lah kalau cakap senang kan. bila kita hayati dan berada di tempat sekarang. memang susah nak lupakan.. tapi akan ku cuba sebaik mungkin dengan izinNya..insyaAllah...

haaaa! tuela...what should i do....

=.=

laskar rainbow said...

@najihah sahami : hurmmmm.. biasalah manusia dear. tak selalunya kita akan di paras kegembiraan.. ada masanya kita akan bersedih dan berduka lara kan...insyaAllah Pelangi akan kuat hadapinyaa. thanks dear!

memang sangat tersentap!
=(

Syukri Mohtar said...

kalau dalam bahase korea what should i do...ottokajo..[lebey kurang la tu..huhu]

laskar rainbow said...

@syukri mohtar : wahhhhhh! pandai bahasa korea kewww nie??

nuralynZAKREE said...

amat menyukai entry ini :))

Cekodok said...

bila terbaca entry mcm ni mula la cekodok nak berubah menjadi jiwang.... adoiiii

laskar rainbow said...

@nuralynZAKREE : thanksss sebab menyukainyaaaa=)

laskar rainbow said...

@cekodok : wahhhhh! selamat berjiwangggggg!!
=)))

Related Posts with Thumbnails