Tuesday, October 18, 2011

Nak OLe - OLe Korea dari yanayassin.blogspot.com

... Assalamualaikum ...



Mari mari join GA baik punya. Fuhh Fuhhh nak ole ole tu.. *senyum semanis gula gula*..

Orite. Kalau nak join GA ni, klik saje dekat banner kat bawah. Sangat mudah dan tidak sesusah soalan Add Math bila SPM. Hik Hik Hik :)

Dalam list apa yang kena buat. Kena plak cerita pasal tempat percutian yang diidamkan.. Semestinya negara Korea. Dari sekolah menengah, memang ada geng Pakatan Korea. Kami memang kipas susah mati pasal Korea. Semua nak Korea.




Sampaikan digelar "Pakatan Korea" oleh bebudak kelas. Nampak sangat kami memang sangat OBSES. Setiap masa terluang, duk bukak cerita pasal Korea. Orang lain dengar, mesti naik muak dah.


Memang cita-cita kami, nak bercuti kat Korea sama-sama bila dah kerja nanti. Syioknya alahai.. Kami berempat. Semua gadis. Insya-Allah impian kami akan tercapai bila ada rezeki nanti. Amin =)


Tengok plak si Yana bercuti kat Korea, sangatlah jeles disitu. Lepas tu buat plak GA yang merupakan ole-ole dari sana. Fuh! Rasa nak try. Dapat tak dapat, tu lain kira kan?


Kalau lah dapat honeymoon dekat Korea dengan suami pun best jugak. *berangan lagi..*


Heee :) Maaf Yana entry merapu rapu. Good luck for me:) *buat muka tak malu..*

Nak tag seperjuangan. Kasi semua bolot hadiah. Oh yeah:)

Dak eina comot :)
Shida cayang :)
Gadis Bracess :)

xoxo
kiss and big hug

14 comments:

Sufinah Yussof (SY) said...

korea? SY pon suke. anyway, all da best!

~azillakhalison~ said...

wokeyh :)) good luck

Totie@Tomy said...

wah korea..kalau kat astro suka tengok tv 391..best

Diana @ bilakukatacinta said...

akak pong minat korea dik..akak nak join

merahitujambu said...

ala2..comel je. good luck tau!

shida'R said...

tq tag shida syg :)

Syazwan Che Deraman said...

nak awek korea.
heheh

!! YaNa YassiN !! said...

Terima kasih sudi join,.. mmg best kan dapat ke tempat idaman.

budak penjara said...

ak ingat gegel suka abam2 korea je..ole2 korea pon minat gak yer??

Syuxer said...

barang korea? mesti cute barang tuh hehe..hope awk menang dapat hadiah cute tuh hehe

Namee Roslan said...

good luck ! :)

Liyana Zahim said...

Pktn korea? Hahaha.. Sounds politics! Newya gud luck dearly.. :) Akk mnt siam tak mnt korean.. Gegege..

azrinna said...

Wah! ni mesti gara2 drama korea dan K-Pop ni.

Wanie said...

wanie pun berangan nak p honeymoon kat korea ngan husband..lalala

good luck dear :)

Related Posts with Thumbnails