Wednesday, August 10, 2011

Habis Semua Nak Pelangi

Assalamualaikum & Salam Sayang ....



Anyway, nak ucap Terima Kasih kepada kalian, yang mana sudi singgah sini. Walau sakit mata warna pink cam gini. Tak ke si jejaka terasa jambu bila buka blog ni? Hehehe ..


Yang mana sudi tinggalkan jejak kasih korang dekat shoutmix dan chatbox, mekasih ye kawan. Memang akan ku balas semuanya. Walau kekadang naik banyak weh nak jejak sorang sorang, tu nahasnya bila lama tak blogwalking..


Pada yang aktifkan jari selalu di kotak komen. Memang terharu, sesangat weh. Nak menangis boleh? Terharu maru tau. Walau sepatah perkataan atau dengan icon senyum dan segala apa yang korang tinggalkan di kotak komen. Amatlah saya hargai. Memang sayang para peng-komen lebih lah. Raya datang rumah tau. Nak jamu air bujang :)


Ok, straight the point.. Tak mau nak banyak merepek, macam korang suka baca bila panjang-panjang kan. Hari ni, dengan rajinnya buat Agar-agar Buih Pelangi. Bukan pakai buih sabun. Nanti next entry atau next pada next entry, akan ku share resepi. Kalau ada yang mintak la. Resepi mudoh mesek tu gak. Budok jah limo pom bulih wat. Malu kokre jah kalu tok reti.. (Hahaha. Amacam ada yang terbelit lidah tak..??)


Dah malam, takdelah menjadi dugaan pada nafsu makan korang kan. Lain lah duk tayang waktu pagi. Mesti pakat telan air liur. Heeee.. Jom tengok apa yang Pelangi buat. Habis semua benda nak PELANGI. Dasyat betul. Kalau boleh, nak semua barang dalam bilik ni warna warni. Dinding pun nak catkan warna warni. Mesti meriah !


Dah la themes google chrome & mozilla firefox memang dah warna warni. Hehehe :)


Sedap dimakan dalam keadaan sejuk. Penyejuk tekak. Fuh. Tu yang lepas buat jer, terus masuk dalam peti ais. Ni sempat buat 4 lapisan jer. Warna lain takde. Malas lah nak beli pewarna biru. Nampak over gilews jer bila makanan warna biru. Rasa takut nak telan.^^


Tulisan macam cakar kucing dah. Lama sangat cuti. Kan dah rasa kekok nak menulis. Asyik menaip je kan. Ada rupa tulisan doktor tak? Cita-cita zaman kecik nak jadi doktor. Tulisan malas ni. Tulisan orang puasa. Heheeee..

Panjang sungguh plak dah entry ni. Maaf ye. Ter-over plak kan. Bagi yang tak baca abis / baca separuh jalan, terima kasih. Bagi yang baca sampai habis, Pelangi terharu sangat weh. Moga korang kacak / cantik selalu. Bodek konon. Taklah, manusia yang dikurniakan olehNya, semuanya sempurna. Alhamdulillah :)


xoxo
kiss and big hug

22 comments:

tomatokering :) said...

wahhhhh mahu jugakkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PinKy MoMMa said...

adik cantikkkk...sangat cantik itu layer..ceria sungguh hehehe..

meriah uols :)

Wanie said...

u r welcome :)

pelangi lagi ye..agar2 buih pelangi?mmg name die ke?huhu..tak pernah dengar lagi ni..

SoLy SoLicious said...

cm best je agar2 buih pelangi ni~

cik ETTY said...

nakkkk dear ;D

faizulkhairi said...

sangat sedap je tgk..tp tu la..cute sgt..cam syg je nk mkn...rs nk amk gmbr n buat frame =)

Suria said...

fuhyoooo..
ini sudah cukup mantop niiih..
lawo kaler maler mike..hihi :)

HAZWAN17 said...

cantek pulak tengok agar-agar tu..
sayang nak makan..buat perhiasan boleh tak haha

Lieyda said...

mmg pelangi habes. hahaha

Ieyqa Adam said...

aduhhh. pelangi sumgoh puding dia. mahu! mahu! hehe :)

sergeant keroro said...

sumo pelangi, nok gok sikit. keh3

L said...

ibadah sunat vs menda haram
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

Black Winter said...

naseb baik tgk entri ni waktu mlm. klu siang, mahu meleleh air liur. pose. hehe

Umie Artoqiemie said...

memang tak takut warna betol lah =P

LuN@_aiDi said...

pregghhh!! wana pelangi!
ri2 try buat agar2 pelangi juge tau..
terus terngt kat pelangi^___^ siyess tak baek tipu bulan puase.^^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..sedapnye tgk agar2 tu..
mesti sedap ni.. ;)

KimiCnoL said...

colourful je agar2 nie..haha..lawa tulisan..ngeh3 ;p
disebalik rusuhan london?

Syuxer said...

sana sini pelangi..obses kot dngan pelangi..;p..

jangan kucing plak disembur dngan spray warna pelangi hahahah...

Cik Azizah said...

ahhh sedapnya pelangi...

ILA HonEyBuNNy said...

fuhhh...

macam sedappp ja neh..

cuba la wat warna biru jugak...cmna la kan..ehhehe

iMBobo said...

mesti sedap agar2 cik pelangi buat :D

alif haris said...

sedapnyee hehehe

perghh tulisan mcm doktor .. hahaha :D

Related Posts with Thumbnails