Tuesday, October 25, 2011

Dugaan Tu Macam Lawan Lawan Dengan Ultraman Ke

Assalamualaikum ....



Kalau dugaan macam kisah lawan lawan dengan ultraman tu. Mesti best. Kejab je dah settle. Memang best kan. Tapi, realiti dunia, dugaan datang berlumba-lumba macam air hujan mencucuri bumi UKM setiap petang. Bila dah ada dugaan tu, esok lusa, dugaan ni datang plak.


Kalau dugaan tu macam makanan best jugak. Dapat kenyangkan perut. Hek Hek Hek :)


Arini dugaan comel punya. Pendrive masuk virus. Kalau virus cinta takpe gak. Nak namakan virus tu "Virus Lapar". Nak tau kenapa Pelangi cakap camtu?


Dicekau dari abang Google. Pendrive edisi kasi lapar. Cun gak



Sebab dia makan semua folder. Habis lesappppppppppppppp I punya assignment. I punya coding. I punya segalanya dalam folder. Memang lapar lahhhhh kau si virus.. Geram !!


Terpaksa search dan search kembali nak dapatkan coding untuk assignment OpenGL. Sakit mata tau duk nak usha sana sini. Nak menangis pun ada..


Tu la, sapa suruh tak buat backup dalam lappy. Nahas tol. Dah la kena submit 28hb ni. Kalau kena submit esok camna. Gigih tak tidur la jawabnya.. Orang duk nak beraya esok. Kita duk gigih taip sana sini. Tak ke rugi tu..


Eii. Geram tak habis lagi ni. Rasa nak lempar jer pendrive masuk kolam ikan. Biar rosak. Padam muka dia. Padam muka Pelangi gak. Sebab kena beli yang baru. Hoho ..


Ni kes pc kat lab la ternak virus. Kalau ternak macam ternak ayam boleh jugak buat ayam percik. Ni ternak virus lapar. Lapar dibuatnya nak melayan kes virus hari ni. Dah la sekali scan kat lappy. Amik kauuuuuuuu dalam 84 virus detect...!! 84 ekor kot..


Kalau 84 ekor ditukar kepada RM84. Best gila. Belanja kat MCD hari hari. Haha :)

Perasan tak. Pakai background baru. Suci jer mata memandangnya. Chewah !

Cau dulu. Byebye. Yeahhhh esok cuti .....


xoxo
kiss and big hug

26 comments:

syamsid dhuha said...

fuuuyooooooooooooooo !!!! teletubies !! dtg menyelamat kn anda !!

mie_syah89 said...

huhu...mira slal0o wt backup pape file...takot jd cmtu la...mmg naya pc2 kt lab nie...pternak virus bjaya..huhu...sbb tu xsuke gne pdrive sdiri klu g lab...hihihi...paw pdrive kwn...hihihi...=p

by da way...comey tol pdrive edisi kasi lapa tu...ahakss!!

najihah sahami said...

haha,,,lembutttt je BG pelangi. macam tuannya!

Syuxer said...

ayoyo 84 virus..bapak banyak gila..lab2 biasanya memang jarang nak update..coz itu virus bahagia dalam tuh hehe..apapun say yes to backup pasni..

semoga wanie berjaya siapkan assignment tuh..insyaAllah..

El-Janna said...

haha kasi genap la ternak 100. hehe

comel ngat pedrive tu.. ade jual x? hehhehe

budak penjara said...

84 bnyk giler..pompuan cmtu la..tau guna je..jaga x pndai..sama cm keta..tau pakai..basuh or baiki x pndai..haha

Namee Roslan said...

sangat lah sakit hati bila pendrive masuk virus. banyak file yg tak boleh buka pun. nk buat back up, kita salu rse pendrive kita bersih. hehe. last2 kena bila cucuk pendrive kt pc oranng..wuuu

Wanie said...

tadi dtg background macam putih, ni dah tukar lagi..hehe

bahaya virus kat pendrive ni..jangkit2, tambah2 klu g cucuk kat PC kampus..huhu

fiQ'Ra said...

kalau lah ada pndrive mcm tuuu :D

lizz said...

banyak tu....cepat hapuskanyer...hehe

chenta nana said...

waaa.... cantiknya pendrive camtu..... memang terliur kalau ada pendrive camtu... ;p

merahitujambu said...

cantik background baru

Eein Azryn said...

banyak giler sampai 84 virus. hoho. len kali buat la backup, takde la susah macam sekarang.

shida'R said...

b4 mula scan belajr jd susah sblm anda mnjd smkin susah slpas kne virus hehee ^_^

Madd said...

memanag sejuk mata mmdg...huuhhuuhhu
dugaan nk raye diwali la tu...
hehhehehheh

Madd said...

memanag sejuk mata mmdg...huuhhuuhhu
dugaan nk raye diwali la tu...
hehhehehheh

Ct Aja said...

banyak nye ternak..hihiihi, sabo ye, jadikan pengalaman sebagai pengajaran...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

lapar sungguh itu virus pelangi..huhu.amat meyusahkan org..agak2 la jgn la telan semua..

gigih kan diri menaip esok ye dear...jg kesihatan juga tau.

feza said...

sabar pelangi. jadikan pengajaran. Lain kali, buatlah backup dulu supaya pisang tak berbuah dua kali.

feza said...

sabar pelangi. jadikan pengajaran. Lain kali, buatlah backup dulu supaya pisang tak berbuah dua kali.

Umie Artoqiemie said...

sobow je la. asal la virus ni sangap folder kau ..
sangat suka background suci dalam debu ni hehehe.

miezah said...

byk giler virus . pc lab memang takleh dipercyai . ader jer ternak virus . mreka tak care pc tu . aduiii . kesian2 . sabar2 . btw nice background . its very cool . hoho . *spekinglapulak

JIJI YU said...

guanlah anti virus yg ori

Paris Lipton said...

mknlah pendrive tu xyah g mekdi...nyum33 hikk

ked said...

alah, background lame cam ne? tak sempat nak tengok..hehe

Ezad Skytech said...

hee..kena buat backup file la kat mana2...pendrive ni kadang kalau kena serang virus..habis dingapnya..hee~

Related Posts with Thumbnails