Tuesday, April 10, 2012

Hai Sombong



Assalamualaikum  >,<


Senyum semanis jelly. Hihi :)
Nak kata happy la tu, sebab dah berada kat rumah. Tengah update entry kat rumah ni wei. Berapa kali nak mention pasal rumah. Excited sangat. Ish ish ish ..!


Dah 4 hari kat rumah, baru nak up entry. Nampak sangat syiok goyang kaki sambil tengok tv. Dah tak ambik port nak online sangat. Yeppi yuppi yippi. Ngeee  -,-


Dah ada kat rumah, jawabnya makan pun dah bertambah selera. Namanya balik rumah, itu nak makan, ini nak makan. Mama pun asyik hidang benda lazat lazat, sapa suruh. Kan dah terlebih makan. Hihihi


Pendahuluan entry kemain lagi panjang. Macam nak karang karangan tingkatan empat jer. Hew Hew Hew..


Balik balik rumah, tengok ada penduduk baru la dalam rumah ni. Comel macam marshmellow. Tapi, sedikit sombong. Biasalah, tak kenal lagi kan. Nak tau apa yang comel sangat tu ?


Jeng jeng jeng -,-


Sugardaddy la. Eh sugar glider. Nama pun dah comel. Perangai tak berapa comel lagi tu. Suka sangat duk bunyi bunyi bila nak main dengan dia. Dah la suka sangat tidur. Memang hobi dia camtu kot, dah boleh bertanding dengan meoww , sape tidur paling lama. Menang dekat kau lah sugarglider comel. 


Comel tapi suka tidur. Tak berapa nak comel jugak. Ehehehe :)






Ni dia rupa sugarglider yang suka tidur. Rasa nak lenyek lenyek je comel sangat. Telinga kecik je, tapi mata bulat. Tengok orang macam tengok makanan. Hihi :)


Cau cin cau dulu. Syiok syiok duduk rumah. Hari ni nak masak apa plak ye untuk lunch nanti. Ermmmm...



xoxo
kiss and big hug

26 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

wahhh tolong saya boleh menjerit sekuat hati kalau awak bg saya sugar glider ni, saya geli ngn binatang berbulu..saya takut ler hehehe..

p/s: bestnya bercuti, duk umah tgk tv pastu dpt merasa masakan emak kan!! memang terbaeekkk laa

Bobo said...

jelesnye!! teringin nak bela tapi mahal sgt harga die.. xcukup duit hehe..

J.Syazwana said...

ramai yang bela menatang ni. tapi tak minat sebab kecit sangat. hahaha ! suke kucen yang gemuk2 tu. kikiki

shida'R said...

rajin ank dare mak nih heheee ^_^

Liyana Zahim said...

Dah lame nk beli tp msh blm dpt hidayah lg.. Takut menatang secomel ini terpenyek sia2.. Hahaha~

JungRara said...

Kecik je..x takut ke pegang

onie said...

masok gapo awop tu :))

Uncle Jonni said...

aku hanya mampu membela 3 ekor itik...
dan ini kisah benar...

huhuhuhu

Camy Alya said...

kalo awak dah tak suka dia, boleh beri kepada saya. kehkeh :P

Natasya Naslin said...

SG mmg cumil =p tapi sombong sgt kalau baru jmpa .. nk pegang pon susah >_<"

hihi =p best kan balik umah.. tapi... bila mama asyik masak sdap2, mmg naik le badan ni .. haha =p

merahitujambu said...

owh..glider sy dh nandum dh..hehe..dh 9 bulan lebih..x sbr nk tgu baby dia.heheh..memang buyi kalau x kenal..kalau dia kenal dia x bunyi pon

Shawn Razaleigh said...

hehe comel je. depa mmg suka tidur kan

Cik Yatt said...

tak prnh pgang natang tu..tringn..huhu

BlueiceButterfly said...

~alahai..comelnyer..

Namee Roslan said...

comelnya haiwan tu !! :D hehe. tak pernah pegang lagi ! tapi nakkkk !!!

~azillakhalison~ said...

sumpah takot gile dgn bende yg geli2 ni hehehe

syafiqakarim said...

untung la ada benda alah tu.
hahahah.

Sandra Azwan said...

senang tak nak menjaga binatang comel nie? ;-P

dhiera said...

binatang ape ni? pelik je...
manusia aka makanan ku~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bestnye dpt mkn masakan ibu...miss u dik.akak busy sgt smpi x dpt bw.bkn nk kata komen..baca entri pun smpt

nazirah said...

hee cOmel tp kte geli skt dgn bende comel tu.. hehe geli nk pgg je ;)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

cumel2..cumel2...

ain dzaya said...

klu da lenyek2 nty..abesla..hehe..
comel2..mesti pyh kan nk jaga..tp beznyer cam jaga baby kecik pulak..bole bawa jer gi mana2..huhu

"Jadi draftsman cita cita sejak azali.".

nik rosmawati said...

comel jea sugarglider i.tapi nik takut nak pegang..huhu

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

comel la nk curi boleh??????

Syazwan Che Deraman said...

sugar glider?.

heeee..geli la..hehehe.
wan tak leh pegang binatang berbulu.

SG tu dah tak nampak rupa bila tidur macam tu.
mana kepala, mana ekor.

Related Posts with Thumbnails