Sunday, December 30, 2012

Saya Suka



Assalamualaikum . Moshi moshi  ;')


Rajinnya update. Yeayyyyyy.. Kesian tengok ada 4 entry je untuk bulan Disember, dah la nak berakhir dah tahun 2012. 2013 bakal muncul. Ommooooooo, jadi umur akan bertambah lagi. Lagi bertambah umur, lagi matang la kot. Harap harap gitu la jawab dia.  Hihi 


Kenapakah suka sangat capture kasut. Hobi dari dulu lagi. Hihi . Ni masa tunggu enjin kereta panas, sempat kau photoshoot kasut. Kasut jadi model tak terbayar. Rindu pada tuan beli kasut ni. Jadi pakailahh. Moga awak sentiasa jadi hero buat saya. InsyaAllah awak berjaya di sana. :')


Kereta dah macam rak kasut. Perempuan oh perempuan...


Sebenarnya entry ntah apa-apa je ni. Tak tau nak update apa, iyeeeee saya buntu. Selagi tak balik makan masakan mama, otak tak boleh refresh dengan baiknya. Ingat komputer la kot, boleh di-refreshkan. Duk fikir nak buat apakah untuk final year project. Sem depan tu.. Tak lama dah kot. Bulan dua nanti dah masuk semester akhir untuk tahun terakhir, insyaAllah .


Takut. Seram sejuk. Mimpi ngeri pasal final year project.


Tinggal 4 weeks to go. Internship dah nak habis la. Report takde buat langsung lagi ni, supervisor pun tak sure lagi bila nak datang melawat. Harap-harap okey je supervisor fakulti. Hurmmmmm. Pasti akan merindui nak drive pagi-pagi untuk ke Cyberjaya, lepas tu balik kerja lewat petang. Pengalaman bukannya boleh dijual beli, jadi bersyukur juga dapat intern dekat Fujitsu. :')


Okey babai. Tahun 2012 pun dah nak berakhir. Babai airmata, babai kisah sedih. Welcome back senyuman manis. InsyaAllah 2013 lebih berjaya dan dimurahkan rezeki   :-)


xoxo
kiss and big hug

19 comments:

Rtp Farra Arisha said...

wishing you all the best in year 2013! we all should keep blogging for the sake of fun. :D

Cik Mun said...

happy new year darl..

nur azian said...

comey kasut die :)

mrs Q Mia said...

bersemngt ye cik pelangi ^___^

dhiera said...

semoga tahun baru beri harapan yang baru!

Al-Azrul Iqmim said...

done flw..jmput ke blog sy n flw skali :)
http://mimque.blogspot.com

✸Maizatul Nurirwane Idr✸ said...

Wahh cantik kasut yang yellow blue tu :D

fifie said...

Awak mesti kreatif kan, tu yang capture gambar kasut pun nampak hidup menjadi je. Hehe

the malay male said...

tahun depan sila buat azam nk tambah koleksi kasut ... Huhu

Nina Ayra said...

pengalaman memang tak boleh dijual beli.btw, selamat tahun baru kak ^^

gadis oren said...

cute la kasut yg warna merah tu .

boni kacak said...

happy new year.... dan semoga terus sukses untuk tahun 2013 ni tau :)

Cinta hazanis said...

selamat tahun baru awak. :)

ELeEa said...

Salam tahun baru
All the best for you =)

MarnieyZ said...

selamat tahun baru :3. kasut tu comel mcm tuan dia. ;p

diana said...

lawa2 kasut nya..;)

FnF Simple Life said...

selamat menyambut tahun 2013 ;)

Anonymous said...

hai..nak tanya mcm mana pengalaman intern dkt fujitsu? baru dapat offer di sana..

Anonymous said...

saya yg bertanya tadi..if don't mind.. boleh emailkan ke intan.zubaidah@yahoo.com share sikit pengalaman intern di fujitsu..

Related Posts with Thumbnails