Friday, February 25, 2011

you're my love .

Assalamualaikum dan Salam Cinta...



moshi moshi. rindu rinduan nak intai Pelangi Chenta.. tak sempat nak intai selalu sekarang.. nak kata rajin study tak jugak.. tapi duk rilex semacam jer.. ni pun tadi baru lepas paper "rekabentuk aturcara & penyelesaian masalah".. subjek sambungan buat Pelangi lagi biul kejab.. lagi complex dari programming.. nasib baik ada jugak boleh jawab pasal linked list tu.. tapi bab betul salah.. tu kemudian hari fikir kan.....

alahai, lagi rindu dibuatnya bila asyik jer asyik repeat lagu sama jer.. dari tadi lagi duk pasang lagu "Diri Ambo" dari Halim Yazid.. lagu yang banyak nasihat ! dengar lah ye kawan-kawan.. tapi korang paham ke nanti bahasa kelate... hehe :)

title pada si entry kali ni miang sangat ke .....??

tu sebenarnya nak tujukan pada my beautiful mama :)
i love u so much ! i miss more dear......

happy birthday my lovely mama.. !
today is her birthday .. 24 February :)
u always in my heart.. u're the best for me:)




my love :)


kami ada macam adik beradik tak. ni mama ku yang tercantik dalam dunia. thanks God :)

xoxo
kiss and big hug

24 comments:

Cik NuRuN said...

hepi besday bwt mama kamoo yer :)

laskar rainbow said...

@cik nurun : Thanksss awakk:)

-ilhamvetto- said...

hehe lagu diri ambo..
tak puas ke dengar?. lama2 dengar leh bernanah tinge woo!!..

aperpun HEPPI BESDEY to ur MOM!
hope it's gonna be her superb days eva

laskar rainbow said...

@ilhamvetto : tak bernanah punyeee... bikin hatiku rindu tempat kuuu;)) eheee!

wokeyyy! Thankxxx yeeee!

Ariffin Khomeini said...

awet muda ke ur mother? still cute lor. Macam kakak n adik je

laskar rainbow said...

@ariffin khomeini : kan kan kan;)) awet muda kot. eheee! =DD

akmal said...

bagus kan lagu halim yazid :)

hepi birthday to your mom..

~eZmALiZa~ said...

nak tgk mak cantik or x, tgk la saje la anak dye..hehe..

happy belated birthday untie..u are gojessss like ur daughter. :))

La Jieja said...

hepi beday UR mom~
saya sayang mak saya juge~

jemput singgah
http://itsonlyword-miszjie89.blogspot.com/

Bulan said...

happy bufday mama pelangi.
mesti anak manja nie.ehee

belog saya a.k.a naz said...

happy besday mama..erk..mama kak pelangi..hee~

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 4 sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq
btw nice to know you keep in touch

Mujahadah said...

happy bday for ur mom! may Allah bless us... :)

najihah sahami said...

waaa..hai mama pelangi...mesti penat kan jaga pelangi masa kecik. hehe..

happy birthday~!!!

Juliana Sanafiah said...

cantek mama pelangi...like mum like son..ouh yeahh !

laskar rainbow said...

@akmal : ha'a bagus sangat lagu tu;) termotivasi kejab....


thanks ye kamu !;))

laskar rainbow said...

@ezmaliza : aduiii ezma sorang nie...
ngadew auwww;)

thanks tau dear=)
mama mintak adiah...he3

laskar rainbow said...

@la jieja : thanksss dear;)

laskar rainbow said...

@bulan : thanks cik bulan mengambang;)))
anak dia tak manje lah..hehhee

laskar rainbow said...

@belog saya aka naz : thanksss naz ku sayang!
=)
emuah !

laskar rainbow said...

@anaiha yusof : thanx;)

laskar rainbow said...

@mujahadah : thanksss yup=)

laskar rainbow said...

@najihah sahami aka Mish bucuk : ngadewww toi mish cowang nie... pelangi baik auw dari kecik.. ehee
=)

thanks dear;))

laskar rainbow said...

@juliana sanafiah : thanks dear;)
syukur;))
heee!

Related Posts with Thumbnails