Tuesday, June 14, 2011

korea ? mamat jambu ?

Assalamualaikum ....


Korea ? Drama korea ? Ades! Kebanyakkan para gadis sukakannya kan. Para ibu , para isteri pun tidak kurangnya. Dah melayan drama korea / movie korea , memang buat terus angau dengan hero. Itu sememangnya kan. Dah tak leh lari bab camtu. Hik Hik Hik


Sekarang pun , kat Malaysia dah kena wabak K-Pop kan. Memacam band dah serang warga negara kita dengan muzik ala-ala nak menari kan. Kebanyakkan semua radio selalu jugak putarkan lagu K-Pop. 

Apa pendapat korang dengan K-Pop ? Best ke tak? Pelangi suka :) 

Dah la hensem. Part menari , memang nak menari sekali. Heeee

Entry pendek je ni. Nak pergi kbmall dulu , nak shopping sikit. Jom layan video si sepet comel ni yang terbaru pasal K-Pop. Comel je dak matluthfi ni :)





Comel kan ? Rasa nak buat menantu je. Hek Hek Hek :)

Take care. Jaga diri. Jaga tutur kata.

xoxo
kiss and big hug

13 comments:

Cik Diana said...

ngee~ be ur self.. jgn jd plastik.. hehe.. kata2 pedOman dr matlutfi.. huhu

Taufan Bin Ribut said...

<------tak jambu ^_^



Entri terkini :hye,name saye fifiey.saye sasau kalau dengar lagu

Watch my video song!!

shopping2u said...

erk.. sy xsuka korea,,saya suka bangla muahahaha

Mrs.PaPaDom said...

er..nurul suka cter2 korea yg klaka2. romantik komedi. tapi tak obsesla. and nurul pelik ar. cmne org dpt beza kan plakon korea tu? nrul tgk dowg serupa,spesen je smua. hahaha. tapi lagi suke plakon malaysia,macho2,tough. tak ske jambu2 sgt. hehe.

laskar pelangi said...

@cik diana : tuela kan ;) jangan nak meniru orang..tiru diri sendiri =)

laskar pelangi said...

@taufan bin ribut : tak jambu eah? Wahaha =D

laskar pelangi said...

@shopping2u : wahahaha! ada gak ye suka bangla. ishhh=DD

laskar pelangi said...

@mrs papadom : perghhhhh! bagus nie. lebih sukakan mamat malaysia..pewit! ramai yg tergilak gilak ngan mamat korea auw bila ngadap drama korea...

siti kektus said...

suka baek seung jo je*harap ejaan ni betul*~

hehehe

aQi + GenGkey said...

vid matluthfi terbaek..
haha..:D

~eZmALiZa~ said...

ini budak comel mmg gile korea abes laaa....

same je mcm roommate ezma taw...naseb la ezma xreti korea2 nie.hahahaha :D

YaYa said...

download di sini yek..:)thanz

~~Ticer Wann~~ said...

tak layan sangat k-pop... tapi drama korea layan la.. :D

Related Posts with Thumbnails