Wednesday, June 22, 2011

So what ? 2000 !

Assalamualaikum...


Yeppi yeay yeayyy :)

Mood happy sampai nak tidur mimpi blog. Boleh ? Anyway , bukan nak berlagak hebat ke atau berlagak sombong atau sewaktu dengannya. Tapi syukur alhamdulillah PELANGI CHENTA punya follower dah capai 2000+.. Walau tak sebanyak korang. Pelangi syukur. Blog yang tak seberapa ni ada jugak yang sudi datang dan sudi komen. Terima kasih daun keladi. Sayang korang. Grrrr !




Jom tengok sapa yang bertuah jadi follower ke 2000. Jeng Jeng Jeng. Pewit ! Milik seorang jejaka. Bukan gadis. Chewah. Jejaka bernama AFZAL. Atau korang nak panggil dia RAIN (perasan punya orang). Haha. Maaf ye, gurau gurau tuan punya nama.


Haaa.. Lagi satu , dia ni jenis manusia tak pakai kasut. Dia jenis pakai terompah merah. Tak caya pergi tanya cepat. Hambekkkk kau Rain. Kan dah kena. Jangan marah , nanti tak hensem lagi.


Korang mesti nak tau sapa si mamat bajet Rain tu kan. Boleh klik sini. Dah klik tu, follow terus. Tak rugi seposen pun kan. Trimas :)


Terima kasih ye mamat terompah merah & follower semua. Yang terkini dah cecah 2011 dah. Cheh ! Tahun ni kan 2011. Molek la tu. Molek Molek. Chek Mek Molek (tetibeeee jerrrr).

Esok nak belanja diri sendiri makan MCD sebab dah capai 2000+. Horeyyy. Babai

p/s : Rasa nak buat review blog yang digemari jer. Tengok lah esok lusa cam mana. Ngeee..


xoxo
kiss and big hug

14 comments:

najihah sahami said...

phewwwitt..untung u..auww..keep blogging sayamm!

saya bukan tomato said...

wewiiiiittttttt kongrets PC !! cayookk ! ^^

PinKy MoMMa said...

tahniah adik ;)

skemaituehot said...

tahniah jugak....da capai abad ke 21....cayok.2x

kiter ditahap ore asli pakai baju dari kulit binatang...huhu

Si Gadis Pipi said...

lala...tahniah :)

shida'R said...

tahniah pelangi =)

herumi said...

kongret...

Syazwan said...

wwaahhh..tahniah!

Fathiah Hamim said...

yeay! congratz!

M Fizan said...

tahniah2..2000 tu lar next target saya :)

syufaa said...

woowww!
tahniah2!
hihi.. ^_^

Aku Afzal said...

hahampeh tol.tgk kan dah kemalu-maluan.ngeh3 :P trimas2 :) nak banje eskim mekdi pon boley :P hehe

edy_nadim said...

wahhh ! hebatnye .. tahniah2 ! :)

apik pehe said...

waaa..dia dah sampai 2000..apik lambat lagi..dok aci la gini..meroh la kaler..bukan pink..hehehe

Related Posts with Thumbnails