Thursday, June 16, 2011

Oreo Daddy Dunk

Assalamualaikum & Selamat Hari Khamis


Semoga penduduk alam maya semua sihat sejahtera. Jom tekan like pada oreo di facebook. Apa susah kan. Tak kena bayar pun. Free je. Nak tekan pun tak ambik masa dalam 1 minit pun. Kan?

Like jangan tak like :)

Pelangi klik dekat Oreo T-Card. Jom tengok dan lakukan bersama. Ayuh ! 


Langkah 1

Klik pada Oreo T-Card seperti gambar kat atas tu . Ok , DONE :)

Langkah 2



Keluar paparan seperti gambar-rajah , klik pada "Start Now!". Ok , DONE :)


Langkah 3


Di paparan seperti di atas , diberitahu ada 3 step. Step 1 (Pick a template) , Step 2 (Customize it) , Step 3 (Email or save). 


Langkah 4


Boleh mana-mana design yang berkenan di hati ye. Ada 6 jenis semuanya. Lepas tu boleh pilih warna mana yang menarik perhatian anda. So easy right ?


Langkah 5


Bila dah siap pilih design mana yang berkenan. Boleh plak ubah text dan warna pada design baju. 


Langkah 6


Nak serikan lagi design baju , boleh tambah icons yang sangat cute. Ada icons gambar muka dan aiskrim. Sangat comel.


Langkah 7


Bila dah siap , boleh pilih nak send via facebook / email . Senang kan ?



Pelangi memang suka makan oreo. Makan sambil tengok drama korea. Putar , jilat dan celup ! Selalu makan dan celup dengan hot milo. Sungguh sedap :)

xoxo
kiss and big hug

7 comments:

Syuxer said...

oreo memang sedap..tapi manis ngat hehe..:)

Isteri Encek Bard said...

nak belo oreo

mynameismy said...

dpt hadiah tak nih heheh

syufaa said...

hihi..nak buat..
tp asyik lupaaa!!

momochan said...

suka oreo! nyummm nyumm
heee~momochan bukan kreatif nak design2 ni..nanti huduh pula.huhu



p/s: please come and visit my blog
http://nuovefiabe.blogspot.com/2011/06/perjalanan-pulang-ke-kolej-bila-kelas.html
pstt~jgn lupa vote momochan yee..thanks :)

PinKy MoMMa said...

leh design utk encit papa ni ^_^

ABU said...

sedapnya oreo

Related Posts with Thumbnails