Monday, June 27, 2011

Hati saya selembut MERAH JAMBU

Assalamualaikum ......




Alahai , dekat 2 hari camtu kan Pelangi tak tunjuk muka kat chatbox korang. Rindu sesangat. Rindu serindu rindunya tau. Walau korang cam nak tak nak jer layan saya. Huuuuu .. Kebanyakkan yang tak habis duk singgah balas. Dekat 6767 kali pun asyik duk balas benda tu. Bukannya nak maki hamun , tapi sampai bila nak duk bebalas cam gitu. Dah la ada yang datang PAKSA follow. Kekadang jadi mood nak ber-BW tu hilang dah ada manusia cam gitu. Nak kutip follower kot.



Diculik dari abang google



Kalau follower meletop sampai 400k pun , tapi takde siapa pandang entry dan takde pun yang gatal jari nak komen , takde guna jugak kan?


Ke korang okey camtu? Follow tapi , just nak penuhkkan kotak follower tu.


Hai kawan kawan yang kacak lagi bergaya dan cantik molek tu , saya nak demam. Tu yang lama menyepi dari BW. Doakan Pelangi cepat baik. Merindui nak kacau kat chatbox korang.


Moga happy happy selalu. Hati saya selembut merah jambu. Tu sensitif sikit bila nak demam. Makan pun tak selera. Menci betul selera makan asyik lari. Nak kejar tak larat. Huuuu~

Jaga diri. Jaga tutur kata. Moga kita semua sentiasa dirahmati olehNya. Babai :)



Nak bercuti ? ke Bali ? Jom tekan SINI


xoxo
kiss and big hug

13 comments:

rara pinkmafia said...

sonok nya selera mkn lari.leh diet.

Bulan said...

i pn mls nk balas jejak org yg suke pakse polo molo neh =p

kpah k-poh said...

kpah suka ungu..heee..." i follow u..u follow i balik"..tu biasa lah tu...

Syuxer said...

lol demam la plak..saya baru je sembuh demam tau huhu..T_T

Nafisa81 said...

tak kisahla nak folo ke taknak folo..janji tiap hari ade orang singgah blog kita dgn niat nak cari sesuatu...seronok dapat kongsi ilmu

CALL ME NEPH said...

waduh waduh...cowok gue demam...bisa makan ubat kotnyer...huhu.

semoga sihat sepantas mungik mbak....kikiki.

CikHaniBhulat said...

kalo ada org folo mcm best cikit nak menulis..sbb kita tahu ada yg baca hasil penulisan kita..chewaah...hehe

hani suka singgah2 belog org, sbb boley dpt new info. =]

suha said...

hati cik suha setenang hijau (^_^)

Shalina Samsudin said...

olo cian..makan ubat..jage diri :D

ASaDa RyutaRo said...

nak demam? jangan lah nak demam tu, cakap tak nak untuk demam. hehehe :P

get well soon cik pelangi..

herumi said...

semoga cepat sembuh, dapat post entri yang mcm ni lagi...

Encik JI said...

followla sgt. hehe. xde mknenyeeer..

meaw said...

i ni ikut laaaaaa,kekadang kalau terlebih rajin nak follow tu sejuta lemon i follow, tapi kalau kena paksa pon i tengok gak, blog menepati citarasa ... ok ! follow,haha..

makan paracetamol bebanyak tahu :D

Related Posts with Thumbnails