Thursday, June 16, 2011

1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida

.. Assalamualaikum ..



Phewit ! Hari ni merajinkan diri dengan GA. Jom jejakkan diri kat Blog Shida dengan klik pada banner kat bawah. Trimas.  :)



Nak tau syarat - syarat penyertaan boleh lihat terus ke sini . Bukannya susah pun. So easy. Kan?


Pendapat pasal blog Shida ?

Bagi Pelangi sangat menarik , dengan warna kebiruan laut seperti itu. Dah la Shida baik sangat. Sanggup tolong pasal nuffnang. Thanks a lot dear :)

Shida tak penat melayan Pelangi yang banyak soal bila asyik diaju soalan yang kadang kadang Pelangi pun pening. Hehe :)

Suka tengok header Shida. Menarik sangat. Di balik gadis yang pegang payung dan ditemani sang burung yang rancak di awan biru. 

Shida sangat peramah. Mekasih sekali lagi tolong Pelangi. Terima kasih daun keladi :)




Kena tag 3 orang ? Siapa yang bertuah , jom usha :)

http://shalinasamsudin.blogspot.com

http://syuxermelankolia.blogspot.com/

http://bintangkita080808.blogspot.com/



xoxo
kiss and big hug

12 comments:

Syuxer said...

oh tq..:)..akan saya cuba join..

Yann Mazian said...

gudluck dear! kalo menang nnt, share adiah tau! heheheh. :P

yatie Awang said...

semoga berjaya...kakak datang dr blog syuxer

Cik Rose Cute said...

Sis follow

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

apik pehe said...

ehhh..shida ader buat GA dah ker?hehe..terlambat apik ni

ABU said...

gud lucka GA ni..hehe

puteri kasih said...

good luck...semoga berjaya :)

harrazdani said...

singgah dari blog en syuxer...salam persahabatan...;)

shida'R said...

tq so much pelangi sebab sudi join GA shida nih hehee^^ pape pun gudLuck ok dear :)

meaw said...

good luck mocik :P....onie join esok la,sbb baru tau tadi :P

Puan Besar Shag Yahaya said...

Good Luck k sayam~ ;)

NUR AIN AZMAN said...

gd luck awk :)

Related Posts with Thumbnails