Wednesday, October 19, 2011

Belajar Menghargai Kekasih Ku Assignment

Assalamualaikum ...



Rajinnya nak update entry. Kerja berlambak-lambak. Kalau boleh lelong, dah boleh buat beli iphone dah kot. Yela kan.. Assignment , projek , tu semua tak rasa berharga lagi sekarang. Bila dah masuk alam kerja. Sumpah kau akan rindukan zaman tengah buat assignment.

Ada yang tak tidur malam sebab nak siapkan assignment. Ada yang tidur sejam dua. Tu yang suka buat last minute. Mula lah tak cukup tidur. Mula lah merungut macam-macam.


Pelajar tak boleh nak lari dari assignment kan? Dah namanya daftar masuk belajar. Memang tu lah kerja. Mengadap assignment dan task-task lain.


Macam-macam pengalaman dulu masuk dalam kepala ni haaa fikir pasal assignment. Ada tak yang pernah copy paste assignment kawan? Hik Hik Hik :)


Zaman diploma dulu, pernah jugak buat perangai tu. Dah namanya nak kena submit cepat. Takkan nak dapat markah 0 kan? Rugi woo. Kawan kena tolong kawan kan? Hahaha ..


Waktu sekolah dulu, cikgu suka sangat bagi kerja sekolah kan? Dah masuk alam universiti, Prof plak suka bagi task-task, dan projek. Glurp!

Sem ni pun ada 3 projek kena buat. Bukan senang tu. Nak siapkan proposal pun dah rasa seram. Apatah lagi projek paper. Baru tahun dua tu. Tak masuk lagi final year. Huuuu ..


Sampai sini dulu. Bumi UKM hujan lorh. Rasa nak makan goreng pisang panas panas. Fuh! Sedap tu..



xoxo
kiss and big hug

27 comments:

cik pha said...

tiba2 aku raasa lapar weh

diana said...

sebab tu akak tak nak masuk u..
masa sekolah pun dah banyak kerja sekolah kena buat..

(ye ye je..
padahal akak tak layak pun masuk u..
eekekke)

Namee Roslan said...

tak suka assignment. mengantuk lor. hehe. pandang jap terus trlelap :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

byk tugasan mmmg letih,time hujan terus tergambar makanan panas..nyum2.sedap gak kan dik.

si ngokngek said...

eh bab copy paste jgn pertikaikan tue lumrah alam..tipu lar kalau tak biasa buat kerja tue..hahaha

best paa buat assigment..memang untung pakcik fotostat

Ct Aja said...

sedapmnye gorem pisang...hihiihih.... best 2..assgment byk2---stress--siap--enjoy--exam--siap--enjoy....hihiihih,

biler dah keje xde life cam 2 dah...

Syafiqah Sabki said...

teringin nak ada assigment,sejak msuk u x pernah ada assigment..sadis x..hihi

khaifaiz said...

buat btl2 la yer... nti dpt goreng pisang panas2

SoLy SoLicious said...

mai la UO..tp xde pisang panas pon..hahaha

PinKy MoMMa said...

akak baru makan goreng pisang panas dengan keledek goreng..uih uih sedap disaat hujan hehehe..

adik enjoy la dengan assignment nanti awak akan rindu saat tu huhu..

Umie Artoqiemie said...

dah berapa hari tak tido ni?..

CintaKhadijah said...

haa.. betol la tuh.. wat esaimen sampai idop x terurus. suka sngt wat last2 minit.. klo x wat last2 minit x pelajar namenye. haha..pastu duk merungut la ada mata panda la ape sebb x cukup tido. pastu teros x de org nk ngorat n peeewit! . haha.. ok. kelaut punye komen. haha.. :P

fiQ'Ra said...

chaiyok2 dgn sume esaimen.. ^^,

Shazali said...

a'laiki salamun

^_^ sye juga ade byk kekasih tp sume da submit hehe =P

slmt mentela'ah


fi aman Allah
L.N

Syuxer said...

adeh peringkat ijazah lagi sakit kepala dari diploma..huhu..banyak assignment memang tak cukup tido la jawabnya..kalau kaki yang suka wat last minute,gamaknya ada tak tido 2 hari huhu..bahaya tuh..boleh bikin kepala pening2 cam berat

sergeant keroro said...

Malam-malam xde pisang goreng

Ayien Ocaca said...

tak suke assignment !!
tak suke presentation..
xsuke kelas...
xsuke exam..
HAHA...
suke cuti sem je :)

Ayien Ocaca said...

tak suke assignment !!
tak suke presentation..
xsuke kelas...
xsuke exam..
HAHA...
suke cuti sem je :)

shida'R said...

hehe..kalo dah student assgmnt no.1 bf no.2 hahaa..kesian lah ^_^

Madd said...

adat belajar...asignmnt mmg ada...
ehhehehhe
selamat berusaha...
hehehhehe

kyo_9 said...

waktu awal sem banyak giler assignment sampai nk muntah..
skang nih bila dah xde kelas, assignment pon dah xde.. rasa rindu la plak ;p

budak penjara said...

haha..seb baik aku dh abis belajar

gilaweb said...

rindu zaman u dulu2

mr.syazwan said...

biasala tu

warna warni kehidupan semasa bljr

=_=

NeoBalanoCarpus said...

kalo sambung MA @ PHD, lg pening nak siapkan thesis n disertasi...:D

YOUsoF said...

Semoga terus mecintai dan menghargai kekasihmu itu ya.. ;)


Selamat maju jaya..

merahitujambu said...

good luck yaaa

Related Posts with Thumbnails