Monday, June 6, 2011

entry jiwang semanis honey star.

Assalamualaikum ...



Semalam dengan penuh tatatertib ye Pelangi tidur awal dari waktu biasa. Nak kata insaf tak jugak. Tapi mengantuk punya pasal dewwwww.. Tu yang tak blogwalking bersama korang. Rindu nak BW sesama sampai mata dah sengal asyik tengok page sendiri yang pink sangat.




Diculik dari abang google. Luff you..



Kesian korang jugak kena pandang pink camtu. Untuk girls ok lah kan. Tapi untuk boys , sangat kesian. Ke ada yang takpe. Heee :)






" Honey , awak manis macam madu lah ".. Ala ala.. Sweetnya :)

Sesapa yang ada facebook Pelangi mesti tau tu status untuk hari ni. Hehe..
Nak cakap camtu lepas kahwin nanti. Kahwin lagi dia berangan. OhMai...


Mama dah selamat sampai di rumah dari Johor. Pagi tadi dengan baik hatinya Pelangi ni pergi amik beliau kat Pasir Puteh. Awal pagi dalam pukul 7 pagi camtu. Drift tau. Lama dah tak bawak lelaju camtu. Rindu sih. Nak bawak lelaju dalam bandar ? Haram. Dengan jalan banyak kereta. Hehe :)


Sampai sini saja dulu riwayat entry ni untuk kali ini. Hari ni dengan hati riang dapat makan nasi kerabu lagi. Makan tak henti henti sejak duk rumah. Duduk 4bulan kat rumah , tak tau lah bentuk cam mana muka ni bila dah masuk uni. Hehe. Jaga Diri. Babai :)


p/s : Yeahhh ! Mama nak bawak gelang tu pergi repair nanti. Tadi siap ada sesi ngadu ngadu manje lagi dengan mama. Nak usha entry buat Pelangi tidur tak lena , tekan sini. Heeee (;

xoxo
kiss and big hug

7 comments:

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

hi dik akak suka madu...manis jer kan...hehe

najihah sahami said...

haha..pelangi ni suka merempit jugak eh..auww...jom lawan drift kete..:P

Syuxer said...

emm mak awk dah balik..dah boleh ajak mak pi repair dah tuh..:)..owh nasi kerabu lagi..;p

apik pehe said...

haha..pelangi kena buat camni..setiap bulan..kena tangkap gambar..pastu bezakan yg mane satu paling berisi..hehehe

CikHaniBhulat said...

madu kalo buat masker muka pon layan nie =] hehehe

hani folo cini =] cntik belog..pink gitu

HAFIZAL said...

terbaik

srie ♥ halim said...

ada madu yang tak manis :(

Related Posts with Thumbnails