Sunday, June 5, 2011

saya mata empat.

Assalamualaikum & GoodMorning !



Oh Yeah ! Bersemangat pepagi buta duk update entry. Orang lain tengah mimpi indah , ni duk rosakkan mata mengadap laptop. Haish !


Bila selalu jugak dengar orang cakap , anak dara tak elok tidur lewat - lewat. Kenapa ehh. Pelangi tak tau. Tu yang dipersoalkan disini. Zaman dah berubah la dewwwwwww....

Mungkin bagi Pelangi , nasihat tu macam tak kena dengan hidup sekarang. Bila part kat uni , pun still bersengkang mata. Biasalah esok nak submit assignment , malam ni baru bersusah payah mencari bahan. Mula lah tidur pukul 3 4 pagi. Memang sangat seronok kan. (seronok la sangat , kelas pagi esok asyik menguap je).


Diculik dari Abang Google . Luff it :)



Kalau kerja comfirm tidur awal. Sebab penat kat tempat kerja kan. Balik terus tidur awal. Pastu mesti jadi anak dara baik camtu kan.


Tapi kan. Kalau tidur lewat , akan jadi anak dara yang tak baik ke. Sedih tul. Pelangi dah la memang suka sangat tidur lewat. Time free camni lah boleh layan mata. Bila kat uni , kalau dah penat sangat , memang takkan bazir masa untuk perkara remeh seperti ini. Memang akan lebihkan masa untuk membuta (tidur).


Kalau kat uni , memang hobi bertukar menjadi suka membuta (tidur). Sebab kat sana , sangat penat. Lamanya lagi cuti ni. Dah naik berlemak dah badan. Nak jogging , saya seorang pemalas. Berblogjogging tak turun walau 0.1 kilogram pun. Kalau turun , mesti best sangat. Kan.




Nak stop kat sini. Bab merepek dan melalut tak tentu pasal awal pagi ni memang terror la. Bila bab nak jadi budak suka tidur awal memang susah. Selamat malam dan mimpi indah. Babai :)


xoxo
kiss and big hug

8 comments:

Syuxer said...

heheh..ala usha la jogging tuh cik adik..:)..memang lama lagi cuti tuh..biasala bila jadi blogger, mata akan jadi pandawoman..;p

tomatokering :) said...

kite pon dah macam mokcik panda nih . hehe

Wyna Nubies said...

As Salam,

tido lewat??
dont worry,bg wyna..dh jd rutin harian sejak cuti skola ni..haha~

ASaDa RyutaRo said...

tak bujang la kalau tido awal. hahaha.. tapi kesihatan kena jaga. karang dah sakit, payah lak nak update blog.

**nasihat kemain lagi. hahaha..

kyoshi_sousuke said...

baru bgun tdo,pelangi nk tdo balik lak~hehehe

Pendapat Syah said...

bukan tak elok tidur lewat malam tp tak elok keluar2 mlm...ada maksud tersirat..kot2la org umah dah tido, anak dara tu tido lg..ke x pasal2 kuar lepak malm..pi merayau ke apa ke..haha..entah btul ke ni..

apik pehe said...

hahaha..kiter same la tido2 lewat ni

Lissa said...

hehehe.betol2. kalo kat uni mmg penat. paling heaven time kelas cancel.... fuhhh,, tidoo. zzzzZzZzZ

:p:p

Related Posts with Thumbnails