Tuesday, June 28, 2011

Ole Pocketful KFC

Assalamualaikum ..



Pelangi dah dalam keadaan baik. Alhamdulillah. Terima kasih kawan kawan semua. Korang dah try belum Ole! Pocketful KFC ? Bukan Ole Ole bola la. Yang sedap tu la. Nak tau , pergi serbu KFC eak. Baru je makan 2 hari lepas. Boleh tahan lah. Tapi pedas sikit. Pelangi kan kurang sikit bila pedas pedas ni. Dah pedas , asyik la sedut air. Hampeh betul lidah. Memang tak leh nak makan pedas sikit.


Memang kenyang lorh makan OP tu. OP tu singkatan dari Ole! Pocketful. Jimat space kan? Hehe :)


Kalau yang dah try OP , cam mana bagi korang? Ce komen sikit perasaan anda. Chewah!!


Jom layan gambar yang sempat Pelangi cekau sebelum OP habis dimamah Pelangi yang makin gebu gebu ni. Aiseh! Gebu gebuan duk rumah. Banyaklah lelemak yang kian bertambah. Semua tu rezeki kan? HAHA





Abaikan jari gebu tu , jari ada kesan inai lagi. Heeee :)


Selepas digigit manja oleh ku. Heeee =)


Dalam proses Pelangi memang nak promote yang dimakan. Ada pulak keluar iklan nuffnang pasal OP nie. Auwww! Syok syok! Meh klik ye kengkawan semua kat sini. Like reramai. Yawwww :)

Tak like maka tak cinta. 




Ada KFC Ole Wave Contest kan? Meh sertai. Good luck :)


xoxo
kiss and big hug 

24 comments:

emieysandra said...

nk try OP gakkkkk~

.: iEyLa :. said...

wahhh..makan xajak la plak skrang ek??hihi

Taufan Bin Ribut said...

tetibe lak lapo..blanje plis...hahaha ^_^


Entri terkini :Menantu mak.

Watch my video song!!

khairul akmal azman said...

sodap nye!
lapa da ni!

Encik JI said...

kalo ad yg sponsor kn best. hehe

~Kisah Hati~ said...

tetibe rasa lapo lak....uwaaa...T___T

herumi said...

Salam. Ermmm sedap, tapi kesian lidah... Kerana OP, lidah jadi mangsa (pedas sangat).

Blog NETonX

Nur Sulastri said...

alamak, terus jadi lapar~ nakkk ! hehe

shida'R said...

sedap kot huhu^^ tadi pon kua juga hehee^^ tp mkn bnda len lah!

IshakAuriskz is Maestro Ishak said...

sdp klu de org nk blje ni ;D

CALL ME NEPH said...

blanjer sweet rambo..kikiki

cik mun said...

sedapnye...nak makan jugak~~

Khairil said...

rasa lapar le pulak...esok nak beli satu masa lunch... :D

najihah sahami said...

ehemm...bila nak belanja ai. ni..haha

Shalina Samsudin said...

NAK !! :D
jealous..

cucu umie said...

alamak. mcm sedap jer..nak pergi KFC lh esok..huhu

meaw said...

u tahu tak cik pelangi ! OP ni memang sedap dan tayah makan sehari,memang kenyang gila...empingan jagung tu ,pehhhh! rasa nak mintak lebih je,sedap tahu! meaw dah try main game OP tu,aishhhh,pinar mato2,haha

lilypelangi said...

pelangi pon suka makan OP nie ! wee :)

Syuxer said...

OP?nanti nak terjah kat KFC pasir mas ada ke tak benda neh..:)..bab2 pedas,saya layan je..heheh

cik sakura said...

cik sakura nak try jugak la nanti..

Umie Nadhirah said...

klua air lio aku ..
ermmph (telan ayer lio)
lapoo doe

Cik Mira said...

kena try nih~~

YOUsoF said...

Tak try lagi lah Ow Piiy ni.. (tak nak jimat ruang) ;D

sayangailah lemak anda sebaiknya hehhe

amir aizat said...

mcm best! nk try jugak laah

Related Posts with Thumbnails