Monday, October 17, 2011

Tengok Sana Sini Situ Sini Sana.

Assalamualaikum ...



Yeah ! Entry ke dua selepas beberapa jam. Jari gilews nak meroyan menaip. Bagi menaip proposal projek malas. Menaip merapu macam ikan kerapu suka pulak. Dasyat !


Otak fikir ligat lakaran warna kuliah esok. Cheh ayat bajet sastera sangat ! Haha :)


Ingat setiap monolog tu adalah ilusi ke? Chewah !


Kes blur mengadap coding OpenGL. Benci benci sayang katakan. Tak boleh kata benci sangat. Nanti tak leh nak study. Kena cakap sayang, baru okey. Huh !


Lab 2 aritu kena cari coding untuk computer design / OpenGL, kena plak tau selok belok setiap coding tu. Sakit mata usha satu-satu. Terus menuju ke pangkal new entry dan menaip dengan gigih. Konon bosan gilews mengadap coding..

Pinjam dengan abang Google. =)


Programming adalah cinta hati bagi student IT ? Omoooo.. Tapi yang tak minat cam mana? =.=


Lap airmata dengan lengan baju la jawabnya. Dah tension mengadap segala coding ni haaaa.. Layan suara kekasih tak dianggap kekasih. Perasan 203 saat je. Bruno Mars? Sapa tak kenal? Meh nak hempuk sikit. Ataupun cubit pipi kasi merah pink pink. Comelnya !


Eh! Banyaknya mengarut. Walau orang tak baca. Takpelah, blog masing-masing kan? Hik Hik Hik ..


Memang bila dah rasa rindu. Baru ku baca segala jenis entry lepas. Pastu senyum dan gelak sorang. Sweet kalau tengah baca dengan suami. Opsss! Tercicir nama suami lak. Tak habis habis dengan jodoh, pastu suami. Haish!

Memang cam gini eh budak 20an yang masih di alam belum jumpa jodoh dan masih lagi belum kahwin. Huuu.. Cinta lepas kahwin. Hai jodohku. *untuk suami nanti. kalau awak baca nanti. walau 6 / 7 tahun lepas dari tahun 2011, awak comel di hati saya. chewah. romantis lagi...*


Takde mood nak blogwalking. Kerja tak siap-siap lagi kan. Tapi kalau rasa teruja pada tajuk entry korang. Memang ku terjah selaju-lajunya. Esok lab Java Programming pukul 8.00 pagi. Bestnya. Perli tu. Heee..


Nak cau cin cau. Rindu mama. =.=


xoxo
kiss & big hug

9 comments:

budak penjara said...

ececey..melayan rindu konon..nk baca blog sesama ngn suami la ape..

seb baik aku dh kwen..haha

Umie Artoqiemie said...

ayat nak sastera je an? an? hahaa

merahitujambu said...

mengarut pon xpe...luahankan kalau x luah lagi seksa

Wanie said...

ni efek coding ke?hehe

menghadap blog best kan, tp kadang2 xtau nak taip ape..weee

Rtp Farra Arisha said...

rajinnya dia study..hehehe.
goodluck for your next sutdy! :)

Namee Roslan said...

course berkaitan compuer sgt susah. serious .. :( nasib baik sy tak amik ict ke it ke. hehe

dak eina said...

hee lawak la pelangi nie.. hihi entry ngarut2 tp lawak...

fiQ'Ra said...

campur campur cite dia yer.. hek3 =)

Saiazuan said...

wow!!! programmer!!! rindu java programming..

Related Posts with Thumbnails