Saturday, October 15, 2011

Ekspresi Remaja TV9

.. Assalamualaikum ..



Bila hujung minggu menjelma, memang ada jer aktiviti bab merayau. Dah adat kot. Hari ada kuliah, dah tension dengan projek, dengan subjek itu subjek ini, kuliah sem ni pun pack macam ikan sardin dalam tin. Semua sampai petang. Ni pun baru tukar kelas dari hari Jumaat ke hari Khamis. So, kelas hari Jumaat takde,FREE dari segalanya. Boleh lending-lending sampai tengah hari..


Untunglah kan kuliah hari Jumaat takde. Kalau balik bercuti. Hari Khamis dah boleh bertolak. Syiok tu. Kan?


Walau seuntung itu. Namun, dari hari Isnin sampai Khamis adalah sangat pack. Semua sampai petang. Heaven kot tadah mata dengan ilmu. Semoga rajin-rajin selalu :)


Okey FINE lari tajuk.


Hari ni, 15Oktober2011(Sabtu), ada karnival Ekspresi Remaja TV9, yang berlangsung di UKM. Bab event macam ni, gemor sangat nak pergi. Hehe :)


Pagi tadi pun ada kelas batik sampai tengah hari. Bila lepas zohor, pergi dekat perkarangan panggung seni. Oh yeah ! Kumpulan Forteen ada. Yes! Minat mereka. Comel macam gulagula warnawarni. Kacak lagi satu. Wadus! Suara pun sedap. Macam air milo ais .


Mungkin ada yang tak kenal dengan kumpulan tu. Meh nak publish gambar mereka. Mereka comel. Eiii geram! Boleh macam tu ?





Tak elok geram kat anak orang kan. Okey lah. Geram kat sang meow kat rumah jer. Fullstop !


Lagu yang membuatkan kumpulan tu famous amos adalah "Berdua Bersatu". Korang usha dan search sendiri okey. Ataupun usha kat youtube. Dengarlah. Best !


Yang paling syiok tadi, memang duduk depan depan jer dengan mereka. Eiuuwwww.. Abis bekas jerawat segala kat wajah mereka, nampak okey. Nak kata dekat sangatlah kan. Siap boleh nampak urat leher. Opss!


Dikala dekat, banyaklah gambar-gambar yang berjaya di-snap. Lepas sesi pose sana sini. Menuju ke masjid universiti. Phewit ! Pergi solat asar kat masjid universiti tu, tak nak balik kolej kononnya kan :)

Pukul 5.45 macam tu, sedut udara di DECTAR plak. Tengok GIG Hujan & Najwa Latif. Sapa tak kenal Hujan? Sila lempang pipi gebu masing-masing.




Dah namanya Pelangi ni peminat Hujan. Cepat pergi tengok header blog. Baru korang tau, bagi yang tak tau lagi. Noh comel okey dengar style rambut baru. Fuh Fuh! MizzNina memang jaga elok-elok la tu kan?

Jom layan mata dengan gambar mereka kat bawah sini. Thanks sudi singgah teratak Pink lagi serabut dengan gambar-gambar je setiap entry. Dah macam wajib plak letak gambar untuk setiap entry.

Tadi pun ada masuk sesi bersama Dato' Dr SMS. Bukan Mawi tau. Angkasawan negara tu. Kacak lagi bergaya. Tapi dah kahwin. Siap dah jadi papa. Beliau duk share pasal kat ISS. Serius dia still comel bila gelak walau dah kahwin.


Penat. Nak tidur awal. List nama untuk carta organisasi masih tak settle lagi. Sambung esok lak. Banyak kot nak kena taip. Ada 33 orang. Gini eh kerja Pengerusi ?


xoxo
kiss and big hug

9 comments:

shida'R said...

uihh najwa..dgn hujan..hebakk gak nih :)

M Firdaus Mohd said...

eh, tadi pergi ea? untunglah...ahaha.

ila said...

dgn restiiss gitu..
membe2 ade jugak ckp pasal kumpulan tu.
tapi sye x tahu mnahu.
hee

Saiazuan said...

najwa ni tgh hot..

Namee Roslan said...

ala teringin nk jumpa najwa jugaaa :(

Liyana Zahim said...

Pahni pelangi lak jd pnyanyi.. Hahha..

アヌム ちゃん said...

xpenah dgr nma kump forteen tu.huhuu

Umie Artoqiemie said...

banyak awoks cun hahaha..
mengugat iman betul.

PinKy MoMMa said...

style rambut noh tu ;)
alar dik nanti awak jumpa yang lagi comel snyumannyer hehehe..insyaAllah...

Related Posts with Thumbnails