Wednesday, October 26, 2011

Hero Sampai Syurga

Assalamualaikum ......



Hoooorey! Arini cuti. Kenapa tak cuti 2 3 hari lagi kan? Kata 1 Malaysia. Ngeee.. Ni sehari jer. Tak habis lagi nak rehat lama-lama ..


26 Oktober again. Happy Birthday for my hero. I love you very much. You so special for me. And I wish that I will success like you. You are the best for me. My life complete and became so wonderful with you. 


# Tetiba nak speaking konon. Heeee..


Serius, sebak dan menitis airmata bila kenang segala kenangan bersama. Dikau lah hero dan dikaulah segalanya. Tiada siapa yang dapat ganti kasih sayang mu. Bersyukur dikurniakan hero yang paling kuat dan sentiasa tidak bosan layan Pelangi. Sentiasa beri yang terbaik untuk ku.


Hero yang sentiasa jugak habiskan masa bersama dekat Mcdonalds. Dah tau Pelangi suka dengan MCD. Walau kena marah or whatever, Pelangi sayang sampai syurga ..


Semoga hero tersayangku sentiasa sihat dan perkasa untuk mempertahankan segalanya. Hero yang paling kacak dalam dunia. I Love You Forever & Ever :)



Dicekau dari abang Google :)


Happy Birthday Abah :)
Kakak sayang Abah :)




xoxo
kiss and big hug

30 comments:

~azillakhalison~ said...

happy birthday abah awak..:P

mie_syah89 said...

selamat hari lahir tok abah cik pelangi...=)

Ezzattie said...

abah dia rupanya.haha
happy birthday to ur abah :)

KinosKoko said...

happy birthday abah.~~ ngee

El-Janna said...

eeeeeee kita pun sukak mekdi la.. heeh peace peace!!


o befday abah awk ye?? heheh kemsalam abah awk ye^^

Rain said...

kasih sayang ayah kadang kadang kita tak nampak kerana sifatnya yang kurang menunjuk tetapi ayah menyempurnakan hidup seorang anak

selamat hari lahir buat abah si pelangi ceria.. :)

SoLy SoLicious said...

HB tuk abah awak jugakk

YOUsoF said...

Very Happy Birthday pakcik.. ;)

Semoga lebih sihat dan bahagia. Kebetulan harini birthday mak Usop. L♥ve her so much..

adwafarahin said...

syg abah jugak!! :')

Umie Artoqiemie said...

happy birthday babah!!!!
semoga hari2 mu seceria pelangi juga..

Namee Roslan said...

comelnya wish awak untuk papa awak :)sweet gila. mule2 ingat untuk bf..heheh :) saya syg papa sy juga . hihihi

Ekmi Rabat said...

happy birthday to your dad! semoga sentiasa dirahmati Allah selalu :)

Zul Fattah said...

happy bestday utk abah awak..
hargailah ketika dia masih ada.

Anak Wak Mail said...

semoga ayah pelangi sentiasa sihat untuk teman pelangi makan mcD lagi!hihi..:)

bobiedanbad said...

happy birthday tuk abah awak :)

iMBobo said...

happy bday ayah hehe..nk makan mcd juga :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy b'day utk abah awak juga.. ^_^

Chekgu Azrine said...

salam perkenalan sis..

happy beday too to ur abah k..semoga abah awak panjang umur dan murah rezeki.. amin

.eypgonzales. said...

selamt ary lahir abah ..!! smoge panjang umur n d berkati slaloo .. :)

my dad is my hero kan .. ^_^

Syazwan Che Deraman said...

happy birthday untuk abah demo.
lamo tok singgoh sini.
beruboh rupo doh blog ni.
comel.

Ct Aja said...

selamat hari lahir utk abah.... mmg tak puas cui hari ni..wuhuhuhu

Ezad Skytech said...

happy bezday untuk abah awak jugak ye...heee~

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. Happy bufday 2 abah awak.. eh.. ara mmg org klntn.. npew dear ? :)

feza said...

mula2 baca, ingatkan buah hati. lepas tengok gambar, barulah faham. Abah ayah pelangi.. selamat hari lahir untuk beliau.

merahitujambu said...

moga abah panjang umur di murahkan rezeki ya

PinKy MoMMa said...

eppy bornday pokcik ;)
Allah selamatkan kamu..moga pokcik maintain cute mcm anak pokcik cik pelangi ni hehehe...

Syuxer said...

yeah..abah,ayah,dad,daddy,papa dan abi adalah hero terbaik untuk kita..penat lelah besarkan kita itula menyebabkan dia hero yang susah nak dicari ganti..:)

amna said...

HAPPPY BELATED BITRHDAY to your dad :)

tasyachelsi said...

happy belated birthday to cik pelangi's dad!!!

aTy _faRed~ said...

yeah.. ayah kite yang memang sepatut nyer terime gelaran HERO..:) selamat hari ulangtahun kelahiran juga..:)

Related Posts with Thumbnails