Monday, August 1, 2011

Tiga Kata I Love You

Assalamualaikum ..



Dah la asyik banyak hari tinggal bab jejak blog korang, tetiba hari ni sangat rajin sikit. Yeah! Habis semua di balas kunjungan. Penat gak nak sakitkan mata tengok blog yang memasing dengan cara memasing. Yang part ada lagu tu kasi bingit jer. Dah la tengah layan lagu, tuptup bunyi lagu sumbang lain. Terus rasa malas nak blogwalking. Adat manusia, ada kalanya benda yang korang suka, diri ini tak suka. Hurmmm ..


Cinta pada Ilahi adalah yang teragung. [Dicekau dari abang google]


Tiga kata I Love You? Bukan untuk kekasih hati okey. Single tau. Tak nak berkasih sayang. Mencintai Pencipta Nyawa adalah yang terbaik :)


Pelangi nak share, suka sangat lagu baru dari KRU yang bertajuk Tiga Kata. Best sangat lagu tu. Kalau korang nak rasakan kehangatan lagu tu, jom download kat SINI. Lagu ni pernah la jugak berkumandang dalam radio Era. Tak lama lagi lagu ter-HOT la kot. Muzik macam ala-ala kpop pun ada. Best :)


Video kat bawah sebahagian lagu tu. Ce try test dengar. Heeee :)







Lirik Tiga Kata - KRU

Wo ai ni
I love you
Aku cinta padamu
Tiga kata paling bermakna
Tapi jarangnya didengar

Naan unnai kathalikaraen
Saranghaeyo
Aishiteru
Tiga kata paling menyentuh
Tapi jarangnya disebut

Mungkinkah pernah kita
Dah terlalu selesa
Kepimpinan seolah
Semakin hambar

Dari gerak gaya
Hingga ke tutur kata
Tak menggambarkan cinta

Wo ai ni
I love you
Aku cinta padamu
Tiga kata paling bermakna
Tapi jarangnya didengar

Naan unnai kathalikaraen
Saranghaeyo
Aishiteru
Tiga kata paling menyentuh
Tapi jarangnya disebut 






Amacam lagu tu? Best tak? Dekat 6 bahasa pasal cinta kan. Siap boleh cakap tamil eh. Heeee :)

Pernah dengar pasal Music Unlimited? Untuk mengetahui mengenainya, sila ke SINI. Trimas ..


xoxo
kiss and big hug

24 comments:

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s said...

aww~ na say I LOVE U kat akk bley ..?? hahahaha ... single la sgt kan .. kih3 ..

Hans said...

xpenah layan lagi lagu nih
nanti la try

Syuxer said...

i love u sebagai seorang sahabat..:)..

KimiCnoL said...

eh ye ke single? ;pp haha

saveqmm said...

pelangi masih single ke...muahahha>>

saya follow pelangi dari blog mira k..
jemput baca ni:http://saveq.blogspot.com/2011/08/7-info-minda.html

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

lagu oh lagu .

sedap lah lagu nie

hehehe

:)

sergeant keroro said...

hehe, nice song XD

dak eina said...

eina dh jatuh cinta kt lagu nie..huhu

Bulan said...

best lagu nie.dah download :)

Wanie said...

huhu..mekap xleh blah lak..
baru nak try dengar :)

alif haris said...

hehe gaya mcm k pop sikit :D
boleh tahan best juga ^^

Taufan Bin Ribut said...

i love u tu lh.hahahaah..


Entri Terkini :Belajar shuffler dengan mudah

Entri terdahulu :Gathering Johor Bloggers sebelum Puasa



Watch my video songs ^_^

Miz Novexx said...

i love u jugaklah awek daim... (^__^)V

LiLy @ MumMyQiStInA said...

tak pernah dgr lagu ni..jap lg nk dgr.. ;)

Mohd Izzar said...

nak dengar..tapi, tak dapat..huhu

Nurul Solehah said...

lagu ni da slalu kuar radio da .. hee .. apesal malaysia skrg bykkan kuarkan vc like K -POP ?

Scya Lollita said...

wuu , bru nak dgr . tgh dload yeayy ! :D

Anak Wak Mail said...

senang je lirik lagu ni..amik kat google translate je.kih3x..=P

cunndaa said...

love u sayam...
wo ai ni

roq said...

best sangat ke lagu ni? huhuhu

singgah2 la sini ye :)

PinKy MoMMa said...

wo ai ni cik pelangi comel hehe :)
psst ari tu pi kelantan mengejut sgt yang..sory tak sempat roger..

next time ya!

meaw said...

i love u pelangi...hehehehe....selamat berpuasa ye,jangan lupa cicah budu nanti ^__^

H.J said...

terima kasih kunjung blog sy..takde lagu kan??haha

Izzul Amir said...

macam best ...
mekap diorang tebal.. hahaha

Related Posts with Thumbnails