Sunday, October 2, 2011

Judika | Aku Yang Tersakit

Assalamualaikum ...



Dah alone dalam bilik. Sememangnya ada seketul perasaan jiwang dalam diri. Dah memang hukum karma kan. Jiwang tak dapat lari dari hati tulus ku. Jiwang la syok. Memang habiskan masa hujung minggu dengan baca segala artikel dan kisah dari ILuvIslam. Tu hobi ku. Walau ada yang tak suka atau kata aku ni bajet alim. Lantak lah, asal ku happy dengan artikel dan kisah motivasi tu semua. Daripada kerja melepak kat kedai mamak dan sesi tepuk bertampar lelaki dengan perempuan..


Hari ni melepak kat bilik saja. Lepas kelmarin dah seharian meround-round Times Square. Wak lu.. Ramai bangat orang dalam monorail. Eiuwwwww.. Yang tak leh tahan sesi berkepit-kepit dalam monorail. Kalau berkepit dengan perempuan, takpe jugak. Ni lelaki. Serius rimas. Menci. Rasa menyesal naik monorail tu semalam. Glurpp =.-


Dah dah. Tak mau melalut ke lain. Nak share lagu peveret. Best sangat. Memang dari zaman sekolah lagi minat dengan Judika. Suara dia macho habis. Tak caya, cuba lah dengar segala jenis lagu dari beliau. Pasti terusik jiwa.





Lirik : Aku Yang Tersakit ( Judika )


pernahkah kau merasa jarak antara kita
kini semakin terasa setelah kau kenal dia
aku tiada percaya teganya kau putuskan
indahnya cinta kita yang tak ingin ku akhiri
kau pergi tinggalkanku

tak pernahkah kau sadari akulah yang kau sakiti
engkau pergi dengan janjimu yang telah kau ingkari
oh tuhan tolonglah aku hapuskan rasa cintaku
aku pun ingin bahagia walau tak bersama dia
memang takkan mudah bagiku tuk lupakan segalanya
aku pergi untuk dia

tak pernahkah kau sadari akulah yang kau sakiti
engkau pergi dengan janjimu yang telah kau ingkari
oh tuhan tolonglah aku hapuskan rasa cintaku
aku pun ingin bahagia walau tak bersama dia
(walau tak bersama dia)

oh tuhan tolonglah aku hapuskan rasa cintaku
aku pun ingin bahagia walau tak bersama dia








Bagi yang nak download mp3 lagu ni, klik SINI. Tak lupa kepada Nuffnang. Masuk BE yang terbaru plak. Ada mengenai milo di SINI , pasal Maxis di SINI , pasal Adidas di SINI, pasal Digi plak di SINI .. Nuffnang semakin hari, semakin pemurah nak masuk BE baru. Thanks Nuffnang ..



xoxo
kiss and big hug

19 comments:

iMBobo said...

layan lagu jiwang sorg2 dlm bilik ke?hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ingatkan pic boypren tadik ngeee
owhhh sungguh jakun x kenal judika ini uwaaaa....nanty ai gugel carik more info about him ngeee

Rtp Farra Arisha said...

ohh malangnya arisha tak suka dgr lagu jiwang..huhu.
but then, penyanyi lagu ni macho sangat laah. ;) hehe.

selamat berhujung minggu. and have a good day!!

~eZmALiZa~ said...

alaa, cedihnye... youtube tak leh bukak pulak kat unimap nie laaa... :(

Hanis MY said...

Tak kenal pun penyanyi ni... Tahniah dpt be weee

hyz said...

judika ni sore mmg power...

Ms Fai Ayie said...

akak pn suke baca artikel2 dlm ILuvIslam tu... hihi...

Syazwan Che Deraman said...

best jugak lagu ni.
hehhe

Liyana Zahim said...

jike nyesal naek monorail pahni jln kaki je pelangi.. huhuhuhuhu.. :P judika tu sape? idokla knl..

Hizami Rahim said...

wah. banyak BE dia dapat ? so hati tak tersakit dah la ni ? sebab dapat BE punya banyak tu. haha. :D

THE LEKAT LEKIT STORY said...

berkepit lain jantina org kata gatal, miang, x malu & x sopan.. berkepit saman jantina kang org ckp hbgn sejenis.. adalah lg baik jgn berkepit walau berhimpit.. :D

Namee Roslan said...

wah wah...suka judika...

SYARIFF HAIKAL said...

tu dia bila pelangi mula berjiwang..hehe

InaAchik said...

apa ker jiwang sangat ni cik pelangi??? ;p

*kaya nyer dia ngan BE...

Syuxer said...

penting kita baca penambahan ilmu agama..:)

kepit-kepitan adalah amalan biasa di dalam tempat yang penuh sesak sperti dalam monorail..

Mohd Izzar said...

rilex..hoho

epika sniper said...

judika,,,aku yg tersakiti,,,mmang knyataanya,,,,aku lh yg tersakiti,,

Anonymous said...

suka lagu judika tajuk BUKAN DIA TAPI AKU. best gileer..!!

Anonymous said...

suka lagu ni.

Related Posts with Thumbnails