Saturday, October 8, 2011

Bini Biniku Gangster

Assalamualaikum ....



Salam Sabtu semua. Selamat berhujung minggu. Memang hujung minggu adalah hari yang paling digemari oleh student seperti Pelangi. Kalau lah hari minggu kasi up 3 hari kan best. Lagi lama boleh rest. Syok habis !


Tapi, tu kena tunggu jadi Menteri Pelajaran dulu.. Memang tak lah kan?


Semalam pun rajin betul pergi ASEAN Universities Festival of Arts.. Dah jatuh hati plak dengan bahasa Vietnam. Nampak best jer nampak student dari sana duk nyanyi-nyanyi. Walau tak faham sepatah habuk pun.. Tapi enjoy.. Malam esok plak ada majlis penutup. Nak pergi lagi lah :)


Balik jer dari festival tu. Layan movie terus. Biasalah hidup sebagai student. Kan namanya guna khidmat internet dengan sebaiknya. Download jela. Nak layan pergi panggung selalu, memang tak lah. Kan kejab jer lepas keluar kat panggung, mesti keluar part download.


Semalam layan movie " Bini - Biniku Gangster ".. Best yang amat. Duk gelak sesorang jer dalam pukul 2 pagi. Tak rugi lah tidur lewat layan movie tu. Nak jadi bini gangster gak lah. Tapi tak nak lah bermadu. Madu tu manis. Namun akan timbul kelat pahit dan segalanya. Hik Hik Hik :)



Sapa tak download lagi. Boleh klik dekat sini untuk PART 1 dan PART 2. Selamat menonton :)

Password : kakidownload.com

Memang minat si Sam. Dia comel, hitam manis plak tu. Waduussss ... ^__^

Pagi tadi dah start kokurikulum berdasarkan jam kredit. Sem ni masih dalam bahagian seni batik. Pasti ada mengenai batik next entry. Hik Hik Hik ..


Ommmoo.. Kawan duk suggest plak Pelangi jadi kapten lagi sekali untuk sem ni. Glurpp.. Harap tak banyak kerja. Dah la sem lepas dah jadi Pengerusi, sem ni pun sama. Adesssss.. Tak pela, lagi pun dah kenal penyelia. Senang nak bodek markah. Yeye oi jerp.. ^^


Sampai sini dulu.. Esok ada join Picom charity run. Kena berkumpul pukul 6.00pagi dekat fakulti. Kena bangun pukul 5.30pagi la ye.... Uhuk Uhuk Uhuk .. Cian bantal ..


xoxo
kiss and big hug

23 comments:

SoLy SoLicious said...

tengok yg dload aje BBG..heee

kokser kokdam said...

die mintak password la.. ape passwordnye..?

Sunah Sakura said...

pelangi? errr...

teringin gak nak tengok cite tu sebab cam kelakar je..

SAYA BUKAN SAMDOL said...

tak tengok lagi, tp trailer dia macam best je =)

budak penjara said...

ak dh tngok citer ni..harap2 bini aku lps ni cmni..yg part pling suka..bila bini tua bagi kawen sorang lagi..haha..

Rtp Farra Arisha said...

poster filemnya menarik ;))

hyz said...

tak bape minat citer2 camni.. huhuuh citer hantu minat la

budak penjara said...

haha..aku nk cari isteri pertama yg gtuu la..rzki jgn di tolak..haha

Syuxer said...

citer kelakar harus ditonton hehe..

aktif bebenor dalam kokurikulum ye hehe..charity?mesti ada sesi derma menderma kan?hehe.

Namee Roslan said...

best eh ? kalau best nk kena tgk nih! :D adik buat synopsis best jugak . heheh

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

bestnyer kawin 2..

Anis izyan Abd Rahman said...

tak tgk lagi , kwn anis kate cite nie mmg cukup kemengarutanya dan mmg hanya utuk aksi bergelak ketawe je , haa~

sarasudin said...

huhu.bile lah dapat tgk cerita ni ye.bz tol skang nih. :)

kjaharun said...

baru je petang tadi tengok cerita bini2 ku genster.. best..

Qaseh dalia adelia said...

tak tgk agy kene donlod r mcm best je bunyiknya ..kalau tak best qaseh cari tuan blog ni r leh ? hehek

Ms Fai Ayie said...

akak pn baru jer tgk movie ni sbtu epas kt kmpung. sweet jer kn diorg ni...hihi...tpi bab "bermadu" tu mmg x sweet ler.huhu...

Ms Fai Ayie said...

Wajah bersih berseri dan kulit lebih mulus

Ain Atika Zailani said...

waaa esok kite lak nak g tengok yea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!x sabar nak gelak..hewhew

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

pergh..siap bagi possword utk download. bagusnye..hihihi~

Mior Syabab said...

cerita ni memang lawak tahap cipan. walaupun di jordan, terasa mcm dkt msia. ahah

nazirah said...

best kan cite ni huhu ;)

YOUsoF said...

Dah ada tapi belum betul² tertarik nak tengok. Tunggu free nanti kot..


Kapten² jugak, kesihatan dan buku jangan terabai. ;D

Hafiz Al-Pazin said...

suka nak tengok cite ni. tapi tak dpt n tak ad masa lagi. cik pelangi lah tolong story kat sy ek. heeee

Related Posts with Thumbnails