Sunday, October 23, 2011

Indahnya Kasih Sayang Yang Halal

Assalamualaikum ...



Macam apa plak duk buat tajuk entry macam tu. Bajet dah kahwin konon. Alololo..


Semua manusia nak bahagia kan? Ke ada yang nak hubungan yang kucar kacir ..? Kalau ada tu, ada something wrong la tu. Ataupun, urat saraf kebahagiaan dah putus. Heeee ..


Seronok jer tengok kawan-kawan bahagia. Yang tu dah kahwin. Yang ni dah kahwin. Bestnya korang dah ada teman nak tidur. Diri ni jugak yang still lagi bantal jadi teman. Jodoh korang awal nak buat cam mana kan?


Dicekau dari abang Google :)



Tapi, memang tak fikir lagi pun siapa dan siapa jadi lelaki masa depan ku. Kalau dah jodoh tak kemana. Kejar cita-cita dulu, bila cita-cita dah tercapai. InsyaAllah adalah tu rezeki nak naik pelamin :)


Adui.. Entry macam ni plak dah. Ni kes 2 hari berturut-turut jumpa dengan budak kembar. Dah la comel. Eiii geram! Pakai skirt plak tu. Alahai.. Lemah semangat tengok baju baby. Sana sini comel.. Ada riben la, ada yang belang-belang warna pelangi. Haish ..


Suka kata-kata Greg Behrendt ni .. " Breakup are among the most excruciating things that can happen to a person invited the concert called life.. "


Sebelum kecapi kebahagiaan, kita akan lalui kesedihan dan keperitan hidup. Esok ada kena submit proposal. Tapi still merepek kat blog. Ngeeee...

Cau cin cau. Bandung cincau best. # Tetiba jerp..


xoxo
kiss and big hug



15 comments:

.eypgonzales. said...

blog tempat nak relez tnsion ..! hik3 ...

pelangi indah akn muncul tak lame lg ... sbar yew menunggu kekasih yg halal .. :)

!! YaNa YassiN !! said...

Jodoh tue ada,.. cuma blum muncul jaaa,.. sabar eh.

Sufinah Yussof (SY) said...

yang halal itu memang indah. membawa ke syurga. yang tak halal itu juga indah. tapi~ hanya sementara.

najihah sahami said...

mish pun geram tgk baju budak kecik kaler pepel...seksiii!

hehe

merahitujambu said...

memang sgt indah..=)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

betul kiter tataw siapa jodoh kiter...mcm ai dulu x snagka nk kawen ngan darl pow...but ituew namanyer jodoh....akan tiba sama uols apa tahu siapa prince charming bakal menjelma ngeee

Namee Roslan said...

sangat betul. saya juga hope sangat jodoh sy dengan org yg boleh bahagiakan sy. em tp apa pun itu ketentuan Allah kan :)

Namee Roslan said...

bila bahagia, tentu kami bersama ingin hijrah ke arah yg positif. dr situ kita bentuk family yg disayangi Allah. InsyaAllah :)

Mohd Izzar said...

so true...hoho..
utk kecapi bahagia. kena kenal erti kesedihan jgk. :)

budak penjara said...

alahaii..kawen cepat2 la..nati ajak aku g umah..hehe..dkt mano umah??

Liyana Zahim said...

Kawen itu sgt bes.. Eh.. Sy bulum pnh kawen tp sy ade feling itu.. Wakakakaka..

SoLy SoLicious said...

nak kahwin !!!..(*tetibe)

aTy _faRed~ said...

jodoh tu tak yah dikejar.. kekadang kite rase die tu jodoh terbaik tuk kite..kite tatang bagai nak rak..genggam kuat2.. kejar sampai dapat..lupe kan segala...tak semestinyer akan terus kekal...yg penting serahkan saja pada DIA...:)

Ct Aja said...

jodoh ade 2 duk lalu lalang cuma malu nak tegur...wuuhuuuu

feza said...

berdoa, moga dapat jodoh yang baik2.

Related Posts with Thumbnails