Saturday, October 22, 2011

Untunglah Kalau Ada DSLR

Assalamualaikum ....



Jumaat 21Oktober2011, Oh yeah! Sebab takde kuliah. Syioooookkkkk :)

Sapa yang tak seronok kalau hari Jumaat free. Syiok habis! Walau Isnin sampai Khamis kuliah semua sampai petang. Tapi kelmarin petang ada taklimat pasal cyber security. Mengenai security data kita dalam internet, mudah jer orang nak hack kan? Terkedu jugak dengar mengenai tu. Rasa nak mendalami plak course cyber security. Kerja pun dasyat. Boleh mencecah RM125K setahun. Fuyooo !


Dalam pukul 12 tengah hari, DBK dengan lemah lembut meluncur ke Alamanda Putrajaya. DBK(kereta kesayangan). Kelate mari, plat kereta semestinya dari sana. Rindu Kelate!


Pergi sana dengan Kak Nana & Tia. Bertiga jer. Kalau kak Nana baca ni, senyum senyum la tu. Heee :) *segannya....*


First time bawak DBK pergi sana. 7km jer dari UKM. Walau 7km pun, jalan tu semua guna kak G jerk. Bukan kakak Google, tapi kakak GPS. Terima kasih kakak GPS :)


Edisi snap sana sini bila dapat DSLR. DSLR Kak Nana punya. Heeee.. Terima kasih gak, sebab kasi kita orang sentuh dan manje-manje dengan DSLR tu. Bila nak kerja ni. Nak beli. Nak beli. Idaman dari dulu lagi tu... Huk Huk Huk..


Ke ada yang murah hati nak kasi sempena hari jadi tak lama lagi. Sebulan lagi la kiranya, sebab hari ni dah 22 Oktober. Ngeeee ..


Meh usha gambar sedikit sebanyak. Nak upload semua tak leh la. Semua gambar dalam 284 keping berjaya dicapture untuk kelmarin jer. Haha. Gila gambar sangat :D





Taman belakang Alamanda :)


Peminat HUJAN. Siap ada sticker HUJAN kat DBK :)

Cantik bukan ?



Yeah. Tampal muka sendiri. Yang kat tengah tengah tu haaaa tuan blog. Yang pipi dah 40kilo. Hehe

Bubye. Jaga diri. Penat & Hampa dengan something la hari ni. Susah nak kawal orang bila dah 33 orang kan? Semua nak ikut haluan sendiri. Bukan nak suruh dengar 100%, tapi berilah kerjasama sedikit sebanyak. Sobs Sobs Sobs. :(


xoxo
kiss and big hug

15 comments:

.eypgonzales. said...

tuan blog hok comey skali ..!! patot nye kne tepek pic beso2 .. :P

sabar la , tu la tugas pnerusi ... bkn kerusi kan .. hik3 ..

Liyana Zahim said...

Hehehe.. DSLR mmg bes pelangi.. :)

ila said...

seriously dslr mmg best.
sebulan g ari jd sis?
ari nie ari jadi saye.hehe

Namee Roslan said...

seronok ada dlsr. :) gambar yg kita cakap semua lawa2 kan :)

najihah sahami said...

ecece...lepasni leh la wanie jadi fotographer mish kawen lg bertaun2. hahaha

najihah sahami said...

ecece...lepasni leh la wanie jadi fotographer mish kawen lg bertaun2. hahaha

shida'R said...

wahhh bestnyer..ader DSLR nk juga plgi...

kajaharuna said...

untung nye ada DSLR..

hehe :)

nik rosmawati said...

wah ,byk tu gambar yang di snap.putrajaya dekat jea ngan tempat nik :)

JIJI YU said...

dslr loni seribu lebih jah..nk beli ansuran pon buleh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik2 gambar..Putrajaya memang cantik..Sesuai untuk buat photoshoot.. ^_^

sergeant keroro said...

tuan blog tu comel lah :P

Wanie said...

tak nampak macam pipi 40kg pun?hehehe..yang cantik tu kedai bunge ke ape?huhu

fiQ'Ra said...

tak pa, nanti ada rezeki beli lah DSLR sndiri ;)

Anonymous said...

hey pelangi6767.blogspot.com admin found your blog via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer most cost effective backlinks service Take care. Jason

Related Posts with Thumbnails