Wednesday, October 12, 2011

Happy Birthday Sayang. 2 Years Already.

Assalamualaikum ...



Alhamdulillah. Pelangi Chenta genap 2 tahun. Sorry Pelangi pun tak ingat sebenarnya. Nasib ticket kat bawah sana duk tayang happy birthday. Terkejut already. =)



Pada yang sudi jenguk-jenguk Pelangi Chenta,  mekasih banyak-banyak. Di mana dulunya Pelangi Chenta adalah sebahagian daripada assignment. Akhirnya Pelangi terjerumus dalam lembah blog.Hik Hik Hik :)



Dalam 2 tahun ni, banyak sangat benda Pelangi belajar melalui blog. Dah 2 tahun kamu ye. ILY :)


Ada meeting pasal kokurikulum plak malam ni. Online quiz pun malam ni jugak. Grrrr.. Malasnya :]


xoxo
kiss and big hug


18 comments:

Pn. Sheila said...

rajinkan diri... hehehe.... akak pun mls kalo bab study... hahaha

Namee Roslan said...

wah udah 2 tahun. selamat hari jadi ya :D semoga sukses terus!

IMANSHAH said...

tahniah..keep it out

Syazwan Che Deraman said...

wow!
dah dua tahun!

Innanie | Ariffin said...

bukan main lagi dia. ILY too Pelangi~

nick dot anis said...

keep blogging dear:-)

shida'R said...

happy befday blog pelangi chenta ;)

Dorky Guy said...

wah otaiiii

ct N honey said...

teruskan jadi blogger yg berjaya

Hanis MY said...

selamat ulang tahun.. keep on blogging ya!

ikatankasihku said...

Selamat hari ulang thn yg ke 2...
Moga terus aktif berblog.:)

*singgah sini, salam kenal :)

PinKy MoMMa said...

eppy 2nd year blogging adik pelangi..teruskan ;)

JIJI YU said...

wohoho aku setahun pon tak sampai lagi

budak penjara said...

tapi dia x sayang pn kt kamu..sbb dia x penah de deria kasih dan sayang

SoLy SoLicious said...

dah cukup retis la ni...teheeee

syamsid dhuha said...

Happy birthday teletubies blog WARNE WARNI yang suke hujan dan cintakan korea selatan XD . ahaks

miratun madihah said...

masih belum terlambat nak ucap selamat hari jadi :)

afzalsukasuki said...

wah dah 2tahun pelangi?superbb!!!hehe

Related Posts with Thumbnails