Wednesday, January 4, 2012

Comelnya Suami Isteri


Assalamualaikum ..

Comelnya pasangan suami isteri. Kelip-kelip mata pun dah halal. Dah la sweet-sweet bagai. Semua nak bahagiakan. Ke ada yang nak lari dari kebahagiaan? Nak cari keseksaan plak. Sebab dah bosan dengan kebahagiaan. Ada ke cam gitu?  -.-




Nak share ayat comel ni. Aiii terasa diri nak cam gini bila plak eh. Rilekkkk dulu. Belajar kasi habis dulu. Dah kerja stabil, ada orang masuk minang. Insya-Allah. Kan? 


Ehehehe.. Jiwang campur miang. Jangan mama baca sudah. Ngeeee ^__^


*****************************************************************************

Antara cabaran & kegembiraan bila da kawen...hikhikhik :)

"Isteri : Ape yang abang fikirkan tentang saya erk?
Suami : Awak abcdefghijk..
Isteri : Ape dia tu??
Suami : Adorable, beautiful, cute, delightful, elegant, foxy, gorgeous & hot..
Isteri : IJK?
Suami : I'm just kidding.. Hahaha
Isteri : Abang ni kan.. Hish.. Lmn..
Suami : LMN? Eh, apa tuh?
Isteri : Lempang muka nak?? -.-''
Suami : hahahah.. Tak nak , nanti sayang berdosa. Abg nak AnSkAs.
Isteri: Nak AnSkAs? Awat pelik sgt bunyinye.
Suami : Abang nak sayang kiss abang sekarang. Sayang dapat pahala.."



*****************************************************************************


Comel kan? Eii Eiii bulan 6 ni ada pulak member sekolah rendah nak kahwin. Dah la dekat 12 tahun tak jumpa. Harap sangat dapat jumpa dia , di hari bahagia tuan badan. Asyik-asyik kita jer pergi majlis orang. Saya bila lagi. Nak jugakkkkk... ('',)



Mintak kaki nampaknya. Tak kena dengan mama, kena dengan 4 hero kat rumah. Lalalala.. Kan kakak dah umur 23 tahun ni. Boleh laaaa mama. Ek ek ek ek ...  -.-


Gurau jela mama. Yes! I still remember my aim.. Sayang mama. Sayang Abah. Sayang Fiq. Sayang Rif. Sayang Mie, Sayang Adik. Sayang meow-meow. Lebiu sangat..  :)



p/s : Alhamdulillah dah lepas 1 paper. 5 paper coming soon. Fighting ^__^

-.- Gambar tu semua dicekup dari abang google. Harap maklum. Senyum manis-manis :) 



xoxo
kiss and big hug

30 comments:

iszieylyanziy said...

tomella mereka,,bila la nak kawen ni erk,,haha,,btw gudluck

chuare (: said...

Sweet :)

merahitujambu said...

tak sabar nk kawin..=_="

aReLaN said...

nak kawen gak.waaaaaaa...td ade bce gk kt blog laen tp xdelah sampai ANSKAS.hehehe

.eypgonzales. said...

suwitttt nye !!! >,<

Izzul Amir said...

atotototo comelnyaa. hihi

J.Syazwana said...

Fighting !! hehe

gambar cubit pipi tuh sumpah comel gila. jeles betol. haha.

kite pon dah gatal nak kawen tapi mude lagi. baru doploh pat. (padahal kawan2 ramai je dah kawin).
haha !

21/1 ni sekali dua orang member kawen. stress je tengok. diri sendiri entah bila pulak. hahaha :P

choclairissa @ intan marliana said...

ade org blushing di sini..hihi~~

syakey said...

23muda lagi la kak oii :P

tapi takpa,kalau dh ada calon, haa elok sgt la kawen. hihi :P

~Kirin Selama Perak~ said...

sweet la dok main abc tu..hee..
:D

Namee Roslan said...

ala entry ni buat sy nk kahwin juga. eceh. umur dah 24 nih. tua dah nih :) hehe.

Ct Aja said...

wah bewrna warni hati dia, cam blog die...hihihih, g.luck tau jwb exam..

Ahmad Syuxer said...

sungguh indah perbualan mereka itu hehe..cepat2la kawen ye..jgan lewat2 sangat nanti membuak2 jeles tengok orang lain dah kawen hehe

cik nAdyYa ツ said...

s0 sweet ..
kite ble lagi .. huhu

shera haifa said...

ololo..
:)

shida'R said...

weee...... ^_^

L.e.e.z.a said...

jadi suami isteri mmg best! =) lagi2 balik je keje leh jumpe org yg kite syg =D hihi~ aish! malas lah nak cite, kang org tu xsaba nak abis blaja and kawin plak ;p hihi~

Asmara said...

comel! InsyaAllah moga bertemu jodoh yg sesuai nnti. Amin.. :D

bukan photographer said...

adui..bila la nak cukup duit nak kawen ni..heheh

eRza farEeha said...

aishhh..ttbe rse nk kawen la pelangi oi..ahahha

saffiya_aleesya @ echa said...

ehem2 buat entri macam ni gaya cam awak teringin perkara yg sama jer ahaks..

p/s: datang singgah sini dan follow awak balik..tima kasih yer singgah n follow saya ;-)

Dorky Guy said...

bila awak nak masuk minang saya? dah lama saya tunggu ni

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgguh bahagia je rasa kan..

bilalah masa yui nak gtu..hikhik.. gatal dh!

Princess Nusy said...

sweetnye... =)

aRa ❤ aFiq™ said...

alahai.. sweet abes la..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

berkawin ni mcm naik kapal la...terpulang kat kapten nak bawa kapal mcm mana...x reti handle karam di tgh lautan, cewah ayat ai ngeeee...actually ai kawen muda umur 22 dah kawen ngeeee

mynameismy said...

ececece.

ni dah kena kawen ni...:D

khalila said...

hehee.... sweetnyee.... aish... dh mula la nak berangan ni.

PinQib said...

adoh3.. gelak sorang3.. muahaha.. sweet banget =)

Azie said...

Sweet

Related Posts with Thumbnails