Monday, December 27, 2010

hai busy. saya benci awak.

.Assalamualaikum dan Salam Senyum.


everybody here . . .
kalau takde pun, si debab Geno sentiasa ada teman si muncit tu kan. tak caya tengok kat atas sana cepattt !! bukan atas siling la cik kak dan cik abang sekalian. tapi kat atas blog ni haaa. kan ada si penghias pelangi chenta nie. model la kononnye kan. model jalanan kot. wahahaaaa ^____^

huhhhh *keluhan yang tak ingin buat lagi. tak elok kan asyik dengan keluhan. kena senyum baru chomeyy kan. kan kan kan. cam sape eak? entah. cam katak kot. wahaaa! =)

.semakin debab macam encik Geno. please lemak sila cair. ahaaaa !.

boleh tak rasa cam hilang tension dalam 20%. (SENYUM SINIS). korang kena senyum manje-manje. takyah gatal nak tiru eakk. tak hensem nanti. hari nie boleh dikatakan kelas dah betul betul start. last week, banyak kelas telah daku ponteng (sangat jahatkah diri ini..) tetibe terasa otai la plak. padahal maseh seperti kanak-kanak ribena kat uni ni. macam kekanak yang bawak bekal air ribena pergi sekolah. alahai chomeyy nyeewww kannn. rase nak chubit chubit laju jerppppp. . .

memeng fenat gilessssssssssssss arini *banyak ssssssssssss maknanyeee sangat-sangat. (harap korang bersabar yeeee baca entry mogok penat niey). kelas arini start kul 9.00pagi yeee. start plak kelas rekabentuk aturcara *sambungan programming dol. memang baby doll tul. memang rasewww cam tergelak geli geli macam agar-agar pelangi pun ade bila dengar balik perkataan " P R O G R A M M I N G ". kalau boleyh buat nama anak, dah lama mengidam nak kasi tuk anak first. tapi tak boleh.*abaikan kemelalutan diri ini. stop berdrama wahai pelangi. ahaaaa :)

.candid la plak. tetiba mama snap this picture. trima kasih chenta hati saya.  i love u more mama !.

arini tetibe jadi pelajar terbaik wokkk ! nak tau napew tak. sebab sampai bilik pun dah pukul 7.30petang. dari pagi sampai petang tak balik bilik. busy dengan kelas yang padat lebih pada ikan sardin dalam tin haaaa. dengan lemah gemalai ala-ala gadis tak berapa nak ayu la berjalan  balik kolej sesorang lepas habis kelas pukul 7.00petang. dalam hati penuh dengan anasir anasir tidak baik. fikiran tidak buruk jerk time jalan-jalan lenggang.dah namanya maghrib yup, anak gadis plak tu. sape tak takut jejalan seseorang weyhhh. dah la naek tangga tinggi plak nak balik istana. ala-ala kolej atas awan la konon. *naek tangga tu betul la, tapi hal kolej atas awan tu sumpah tipu. wahahaa. dah sampai jerpp bilik, nak la manjewkan diri dengan buih sabun comeyy. tapi mana tak bengang kan, air plak wat hal. tetibe plak dia tak mau menjalankan tugas. sape plak dah yang pergi minum air banyak-banyak sampaikan takde air kat aras atas nie. last last mandi kat aras bawah jela. dah wangi okeyyyyy ! 

nah kasi bau sikit. hurrrrmmmmmmm. . . wangi siot kannn. pakai bedak carriey junior lagi okeyyy;) promote la plak dahhhh. . .

cukuplahh warkah dariku niey haaa. rindu oh my sayang. semoga cepat sihat. i always miss u.see you. take care :)

xoxo
kiss and big hug

20 comments:

Cik Tqah said...

alala..sian die..musti penat..take rest yer dear :)

Farhah Zaidah said...

owh..sama la kta...isnin yg penat lelah...

iedchan said...

rehat la ye..bz2..tamo bz

Shaheila Malek said...

relax2....bz pun ada bestnyer jugak...

:)

laskar rainbow said...

@cik tqah : okey dear. thankx yeeee .sayang kamoo0o00o..
emuah3xxx~~

laskar rainbow said...

@farhah zaidah :tuela..permulaan hari dah bz kan ;)

laskar rainbow said...

@iedchan : oke.nnty pelangi rehat . thanks dear =)

laskar rainbow said...

@shaheila malek : best ke busy? macam tak jerk..bt penat jek..hehehee
=)

Dark Chocolate said...

lumrah sebagai student..memg cmtu..sabr yer cik pelangi :)

syufaa said...

hoho..dah start study mmg fenattttt..jd bersbr lahh byk3! ^_^

najihah sahami said...

hehe...sian mak cik pelangi ni. penat sampai merapu lak yea. haha..well, sabor la yea. student life, macam tu la gayanya. hehe

p/s :pelangi comey lam gmbar tu. hee~

nikamir said...

awlnya dah start belajar...
cuti la lagi...
kuang3....

Generated by:
Kami Pemalu

cik ETTY said...

comel~

mardhiah ismail (: said...

hehehe penat gile sey kelas sampai ptg !

laskar rainbow said...

@dark chocolate : tuela..lumrah hidup sebagai student kan..thanks dear. okey.insyaAllah pelangi sabar;)

laskar rainbow said...

@syufa : ermmmmm.tuela....;0) okeyyy! akan ku bersemangat! *poyo*

laskar rainbow said...

@najihah sahami : amboi amboi... sape makcik haaaa?? nie melekat ngan mish r jd merapu...hik3;DD yelaaa.. sabor jela menjadi kunci kepada segalayaaa~;p

alahai...tak comeyy cm mish pon ;(

laskar rainbow said...

@nikamir : biasalah uni yng rajen sekali...*perasan*..cuti lg? xleh xleh..nak berjaya kan...ahaks!!

laskar rainbow said...

@mardhiah ismail : tueelaaa fenat sangat...seb bek xkoma ;D

laskar rainbow said...

@cik etty : hisshhhh! xcomey pn dear

Related Posts with Thumbnails