Friday, January 14, 2011

saya pelajar UKM !

Assalamualaikum dan Salam Jumaat

sila senyum manis-manis yee semua. peace !
orite ! ni bukan nak tunjuk lagak mahasiswi uni la. tapi tengah nak settlekan pasal sahabat blogger. macam nice-nice cam gitu. so, pelangi join sekaki. sebab pelangi pun kaki blogger. dah bosan godek-godek semua. apa lagi join. ni sebenarnya daripada BPM (blog pilihan malaysia). kalau korang nak join. mai lahhh =)

Universiti Kebangsaan Malaysia kampus Bangi .

Mengilham Harapan. Mencipta Masa Depan .

posing kejab. ni kawan seperjuangan. sama-sama dari negeri sama.


kami lagi. hehehee. . .(gelak manje).

universiti yang sudi amik pelangi adalah "Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)" kampus Bangi .

kursus yang diambil adalah "Sarjanamuda Teknologi Maklumat Dengan Kepujian (Komputeran Industri) .

bila masuk ye. last year. "Julai 2010". masih penghuni baru .

dan insyaAllah akan tamat pada 2013. amin . (doakan semoga pelangi berjaya. thanks ! .)

kenangan manis kat sini eak. boleh selalu jumpa penduduk tetap kat sini. nak tau tak ape dia. "monyet". haha| memang everyday, memang leh jumpa lah. (siap leh salam-salam lagi. sumpah TIPU !). ermmm apa yang manis kat sini yee. kat sini kasi pelangi lebih cekal. dengan takde geng datang sini. thanks kengkawan yang sudi jadi kawan pelangi. (giles ayat skema) .lagi pun masih baru kat sini. nanti ada lagi yang akan menjadi kenangan lagi manis lagi super duper .

kenangan pahit plak yew. ermmmm (berfikir sejenak dan dua jenak). selalu kena duduk sorang diri dalam bilik. tu yang jadi makin manje dengan lappy. asyik bertempek jerk pagi siang malam. heeee !

kat sini dulu lah karya dari karyawan yang tak berbakat ni. sesapa blogger dari UKM. marilah kita berkenal-kenalan (ayat lagi skema kuasa dua). babai .

xoxo
kiss and big hug

26 comments:

Cik Tqah said...

saye dari UiTM..salam kenal.. haha :P

laskar rainbow said...

@cik tqah : hehehee;) ngadewwww nyeeee mrs lebah..hehehe=)

hyeeee ! nama pe eak? hehehehe

hana said...

huhu..
salam kenal dari pelajar uitm gak..
=D

FaraCuna said...

wa..join jugak :)

um mali...

iris said...

ooo UKM dekat lerr sgt ngan umah akak

messy_mess said...

ahhhaaaaaa ~

laskar rainbow said...

@hana : hye hana =))

laskar rainbow said...

@faracuna : hai dak UM =)

laskar rainbow said...

@iris : yeke kak? ngeeee ^__^

laskar rainbow said...

@messy : =D

... said...

as salam..
oo..junior ukm.huhu..selamat menempuh alam prasiswazah.nanti kalau tiada aral, tagline warna biru kat kad matrik tu, boleh tukar ke warna maroon.siswazah.lagi acnggih,warna merah..wawawa ;D

zaman2 ukm,dah lama berlalu.ni nak menempuh hari2 bekerja.uu..pecah kepala

♥..cik_mas..♥ said...

cik mas slalu g library UKM..kalo ade mase leh la jenguk awk..heheh :)

zahidah dihaz said...

good luck menjalani kehidupan sebagai seorang siswa...


New enter: Aku rindu drama korea

luvYOU said...

elop cik renbowww :)
lame tak BW cni...:)
tahniah krn terpilih masuk dlm tab beautiful blogs dlm blog dila..hehheh...award utk org yg salu komen page dila...:D

awak UKM eh?
eh..same ngn adik sy lah !
die amik saisn marin..
thn nih thn kedua dia :)

kirani+mia said...

salam singgah dr uitm..:)

MisS NadRAH said...

salam kenal yer=)

laskar rainbow said...

@... : salam..a'a junior ukm..thanks yeee;) perghhhh! nak sambung master tu time kjew dlu la kot..uhuuu~
dlu ukm gak eak..??

laskar rainbow said...

@cik mas : yeke dear? leh2..nnty nak datang sini..bgtau la =)

laskar rainbow said...

@zahidah dihaz : thanks tawww =)

laskar rainbow said...

@luvYOU : el0ppsss dear;) tuela lama cik sowang nie xmelawat snie auwww..len kali kne melawat selalu kat sini...wajib! hehehe;)


a'a pelangi UKM dear;)
ouhhh~ pelangi fakulti IT;)

laskar rainbow said...

@kirana + mia : salam ;)

laskar rainbow said...

@miss nadrah : salam kenal jugak =)

annelida said...

hye,ai pn dari UKM lah yuuu..yeah yeah! satu ukm!
hehe

laskar rainbow said...

annelida : eakkk?? wahhh! Hyeeee! =)

Admiral Hafiz said...

Datang melawat pelajar UKM
Salam Singgah daripada pelajar UTP


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

hakeem kira said...

uh sama la ukm

Related Posts with Thumbnails