Friday, August 12, 2011

First Segmen From Temoyo

Assalamualaikum & Salam Penuh Ceria :)


Oh yeah! Pepagi lepas sahur, gatal jari duk on lappy. Usha chatbox, ada budak nama si Bobo duk tag untuk join segmen. Mak aiii, memang sebelum ni reramai jer yang duk tag untuk segmen la, giveaway la. Tapi nak join kena ada feel. Ni ada feel, tu yang join tu.



Sapa yang nak join, klik je dekat banner kat bawah. Ada hadiah tau. Hadiah topup wey. Meh sama sama join, pastu sama sama menang. Kan awesome camtu?





Sama sama menang, pastu korang boleh bergayut dengan pakwe makwe sekalian. Chewah! Pelangi join segmen si gadis manis ni sebab nak bantu penduduk baru alam blog ni. Dengar khabar follower si gadis manis ni baru mencecah 200. Tahniah tau :)


Semoga bergembira dan ceria selalu ye cik adik. Pangkat cik adik lagi, tengok dia baru sweet 19. Kalah Pelangi, dah rasa takde sweet sweetnya lagi. Sebab dah masuk zaman kegemilangan 20-an. Meniti hari penuh makna dengan umur yang 20-an ni. Banyak dugaan wooo.. Jangan sangka 20-an tu, terus boleh kahwin & dapat anak. Kalau macam tu, memang very very easy. Tapi kita sebagai anak gadis yang gemilang lagi terbilang dan sambil membilang tahun untuk kahwin, cheh! takde makna bilang tahun sangat. Bilang tahun nak jadi wanita berkerjaya adalah. Nak beli itu ini. Impian tinggi memuncak terus ..


Dah macam update pasal diri. Bukan join segmen plak. Damn! Cik adik manis, tu sebagai nasihat dan pengajaran pada kita semua yea. Moga success selalu. Fighting !


Dengan adanya syarat untuk sesi tag-mengetag ni, dengan ini nak pilih 3 manusia kat bawah yang bertuah. Semoga kita sama sama success. Salam Ramadhan :)




Gadis kat atas sana, rerajin lah join segmen ni. Banyak plak sesi nasihat pagi ni. Mentang mentang lepas sahur. Damn damn damn! HAHA :)
xoxo
kiss and big hug

20 comments:

Hizami Rahim said...

bagus2. support kawan2. :)

Tem0yo said...

hihihi...entri fresh ni...haha..thnkzz join...^_^

SoLy SoLicious said...

jemput la join GA belog soly pulak...teehee...jgn segan2..

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s said...

amboi , pepagi bute da na fight2 la kn .. hehehee ..

gtai na kwen le tuh ... hik3 ..

Syuxer said...

good luck tau..:)..

Nur Farah Hani said...

hahaha good luck ea..;p

Wanie said...

hehe..thanks pelangi! wanie tak sempat nak join..tengah busy ngan segmen wanie tu..

juanita said...

Cute blog ni.
Polka Dots

shida'R said...

tq dear..nk cuba lah xnah g join segmen nih hehe^^

KeTaM_BaTu said...

rajinnye... awal2 pagi dah join segmen.. ^^

alif haris said...

hehe tahniah sbb dah ade feel dan bersegmen hehe :D

KimiCnoL said...

nasihat berguna dari akak yg 20an..hehehe ;p
hukum letak gambar makanan time ramadhan?

hamzah ian said...

comel je.. ehhehehehe

syrupmasin said...

bagus nih sahur2 join segment :D

ika said...

haha~ congrate la terbukak haty nak join...:) gud luck!

H.J said...

kekadang susah jugak nak datangkan feel utk join segmen tu..

Syazwan Che Deraman said...

goodluck.
dah lama wan tak join segmen segmen nie..

Mohd Izzar said...

gudluck! hohoho

iMBobo said...

bukan ke segmen ni dibatalkan?huhu iMBobo pun join gak, kechiwa huhuhu..

tomatokering :) said...

errrr baru nk tgk kena tag ni..huhu

Related Posts with Thumbnails