Tuesday, August 2, 2011

JUADAH BERBUKA PUASA PALING SYIOK

Assalamualaikum ...



Jom join segmen ni. Nak join klik SINI. Tetiba rajin baik punya petang ni. Sedap woooo dapat berbuka puasa dengan segelas dua air bandung cincau. Fuh ! Hilang dahaga :)

Terima kasih pada yang sudi tag, iaitu pemilik blog NI.


Dicekau dari abang google ..


Terliur plak dah. Walau tengok gambar je, terus rasa nak minum air bandung cincau je petang ni untuk berbuka nanti. heee :)

Nantikan entry pasal kek coklat ye. Arini terlebih rajin jugak sebab buat kek coklat kukus :)

Kenapalah NUFFNANG jadi macam chipsmore hari ni. Jom klik SINI.

Pelangi nak tag :



xoxo
kiss and hug

30 comments:

Ratu Lissa said...

hurm...sedap2..

cik violet said...

fuhhh..sedapnye bandung cincau tuh..huhu

Anak Wak Mail said...

sedapnya air tu..adehh..=)

LuN@_aiDi said...

codapnyerrr air bandung cincau! nak buat juge ler, tapi xder cincau^^

SoLy SoLicious said...

huwaaa...ini bikin air liur meleleh..oh tidak!

Syuxer said...

wah air badnung cincau..semalam baru je syuk tibai air bandung tapi xde cincau heheh..

sergeant keroro said...

bandung cincau memang sedap XD

CikHaniBhulat said...

bandung cincau...erm nampak sedap je air tu..dulu suka minum bandung, tapi sekali terkena bandung tu di buat sirap + soya, sampai skrang tak minum dah !!!

zahid_pocie said...

terliur..... hahaaaa

hana nabihah said...

semalam minum tebu , harini pon tebu lagi kot jap lagi..waaaa ~

Wanie said...

bandung cincau! menguji kesabaran utk org yg berpuasa tgk ni..hehe

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s said...

tak teringin sbb da mnum td .. hak3 ... selamat berbuka ..! :)

IMANSHAH said...

terliur lah plak puasa2 ni

Chuu Muqhlis said...

td g bazar nmpk cincau bandung
rase cm biase jek
kat sini terliuq pulop -__-'

Anif Abdullah| AA said...

anif bru je bukak pose ngan cincau td..tapi ni lagi sedap..^^

ohh ayu! said...

tadi baru minum cincau.. ngeee~ tapi xde bandung pulak! hehehe

Wani said...

perghhh , tak tahan T____T

Key said...

gud luck dear :)

Salwa said...

sedapynyer tengok.na,pak sangat berlemak.i like!

Ecah Shafiee said...

hamboi..cincau dia!!

Amy Syaquena said...

Hai selamat berpuasa dan selamat berbuka..amy singgah dan follow belog nie , jom ke belog amy..

happy blogging..

shida'R said...

tq dear tag shida..hehe..mmg terliur..fuhh!

Anis Athia said...

wow wow wow! bandung cincau! i like! hehehe...thanks sebab join contest anis ni =)
semoga berjaya...
*nice blog ^_^

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

sedap oh sedap

adeh terlior dah tengok nie

hehe

:)

HAZWAN17 said...

dapatkan di pasaran sekarang hahaha

amna said...

asam boi / limau kasturi pun sedap ^^

hadi said...

yang ni la buat aku terliur kalau d bazaramadan...(",)

zeeck said...

wah terliu!! XD

jom join segment z ;) http://zeckze.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

Anis Athia said...

salam, keputusan telah diumumkan

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/keputusan-lucky-draw-juadah-berbuka.html

maszull said...

salam...tahniah menang contest ni ye...:)

Related Posts with Thumbnails