Monday, May 9, 2011

I'm Lovin' It .

Assalamualaikum :)



Apa khabar semua.. Harap semuanya sihat walafiat. Amin :)
Boleh plak kan tengah cuti panjang. Tapi tak update blog. Kesian betul. Rindu nak menaip tu memang ada. Tapi, masa tak mengizinkan.

Chewah ! Macam busy kalah Perdana Menteri . . .

Bukan busy kerja. Tapi duk goyang kaki kat rumah. Bermalasan nak berso-sial kat social network. Tu yang dirasakan oleh hati yang suci lagi bersih. Heee ..

Pastu busy duk arrange pasal kedai. Kononnya kedai sendiri lah kan. Sebenarnya hanyalah game. Game facebook. Habis game yang ada sangkut paut dengan masak memasak. Semua Pelangi main.. Tu yang lagak busy gilews tu :)

Korang ada main tak game - game dalam facebook tu .. Ke korang dah main lama dah ..? Kot-kot Pelangi dah ketinggalan zaman dah kan , sebab baru nak main. Mangkuk tandas betul kan. Bukan apa, before this tak tertarik lagi nak klik kat bahagian games. Sejak cuti panjang, rasa cam best jugak kalau layan games. Tu yang sekarang baru terjebak. Okey lah, stop pasal games tu semua .

Nak cerita pasal pergi makan bersama dengan kekasih gelap. Hensem, poket tebal, perghhh! sayang sangat-sangat. Aduhai. . .

Korang ada kekasih hati. Pelangi pun ada jugak. Tapi tu kekasih sampai mati. Sampai ke akhirat.  :)

Nak tau sapa tak.. My abah lah. Ngeeee.. Sapa tak sayang abah, daddy, papa, ayah kan. Semua orang sayang kan. 2 hari lepas, sempat lepak Mcdonalds dengan my abah dan my adikbongsu. Sambil tunggu mama habis dinner dengan rakan. So, kita orang isi perot kat sana. Phewit ! Dapat gak paww 3 gelas coke. Colour purple tau. Tak sabar nak jejak Mcdonalds bila gelas warna pink keluar. Heee..

Korang semua jangan lupa pergi habiskan money korang kat Mcdonalds ye untuk kumpul gelas comel comel tu :)



Setiap warna gelas nie, ada tarikh tertentu. Nak tau tarikh selanjutnya, jom ke Mcdonalds.
Sememangnya Pelangi hantu MCD . Memang peveret lah MCD ni. Bleh jadi duta tak agak-agak . Heeee~




Itu kaki wangi Pelangi. Heeee~ Kaki pun happy dapat terjah Mcdonalds. Babai semua. :)

xoxo
kiss and big hug

14 comments:

~eZmALiZa~ said...

ezma punye glass kaler pepel...wanie punye lak???? hehehe... :D

Cik Tqah said...

hohoho.. mrs lebah dah dpt gelas tuh ngn mr lebah.. friday ni nak pegi curik gelas pink smbil dating.. lemak tepu ni..adoihh...

Edura Hanum said...

xsempat lagi nak terjah mcd...hu2
rasa nak abik gelas pink

L.e.e.z.a said...

akak dah dapat warne hitam ;p hehe~ ni kene kumpul lg nie ;p

Cik Mira said...

jom pegi makan mekdi bersama! heeee i love mekdi toooooooo!

shark said...

tiap2 hari mkan mcd mmg sdap..
lg sdap kalu ada org blanja sokmo:)

Scya Lollita said...

cik pelangai !
cik scya da lame x makan mcd :(
huwaaaaaaaaaaaaa

jaya jr said...

da lame tak terpengaruh ngn mcd..haha

fyna said...

fyna pown obses ngn mcd..
sblm nih fyna kumpul maenan burung yg baru2 nih..
;)

rara pinkmafia said...

1 gelas pon tak kumpul ag =(

Obat Sakit 2011 said...

baca baca MCD
aku belum tahu iyu gan hehe
maklum dari seberang

combi said...

hukhuk..lapa mcdonald tetibe ..huu

Mohd Ridhuan said...

wah skli pergi
dpt 3glas coke...
uhuhuhhuuh

mcD kat ne ?
kb mall ke?

~~kimz~~ said...

da abis kumpul semuanya..yeahhh!!!

Related Posts with Thumbnails