Saturday, May 21, 2011

sayang macam cucur sayangkan badak.

.. Assalamualaikum dan Salam Kasih lagi Cinta ..



Sweet tak title entry kali ni. He He He .. Meh nak baca sinopsis novel tu kat entry ni. Tu salah satu dialog dalam novel Juara Carta Cinta (JCC). Sungguh sweet bagi Pelangi. Nak cakap sayang sangat - sangat kan. Kan tak masuk kalau takde badak bila nak buat cucur. Heee.. Letak perkataan badak baru best ! Heee~


Mana yang tak pergi beli lagi. Cepat - cepat pergi cari. Nanti stok habis baru menyesal tak sudah. Tak rugi korang beli , nanti buat simpanan. Kasi cucu cicik boleh baca novel cinta. Heeee ..

koleksi novel kat rumah. sikit je kan.


Ni nak tunjuk Pelangi dapat feedback yang baik punya dari penulis novel JCC tu. Jangan jeles eak :)





Yang kat atas ni pelangi post dekat wall facebook penulis tu. Ingat tak terbalas. Rupanya beliau tak sombong. Siap layan Pelangi punya miang keladi mimpikan si Haiqal. Heeee :)

Gambar kat atas ni plak , Pelangi post kat wall page alaf21. Kalau tak percaya , pergi usha sendiri. Penulis JCC pun balas wall yang Pelangi send ni. Memang beliau baik hati dengan peminat. Terima Kasih Kak :)



Blog terbengkalai kejab bila asyik melayan novel , tak sempat nak blogwalking selalu. Maaf ye kawan - kawan. Tapi , bila Pelangi dah rindu nak blogwalking , memang Pelangi akan jejak korang. Meh bagi link kat komen ni , siapa yang nak duduk manis - manis dalam bloglist Warna Putera dan Warna Puteri. Babai :)




xoxo
kiss and big hug

10 comments:

syakirah izwanie said...

nk beli lahh novel uh :)
best sngatsngat ke kak ?

Azie Azra said...

waa..sama la..knl gk satu blogger ni dia rupanya penulis novel. xsangka jd follower bertuah dia n dia bg novel sulung dia siap dengan tandatangan. dah la pos ke indo. peramah orgnye.

http://azieazralicious.blogspot.com/2011/05/babe-masyuk-ah-novel-ni.html

rara pinkmafia said...

wahhh manyak nye nobelll.rara dulu suke giler bc nobelll,but bile dh layan blog lupa sume,nobel terbaru yg rara bli pon tak habes ag.hehehe.

best ke novel tu?nk try lah.

ASaDa RyutaRo said...

dah kira banyak la koleksi novel tu. manade sikitnya. huhu.. entah2 lagi beberapa tahun, boleh bukak library novel pelangi ni.

sayabukanSAMDOL said...

heheh hantu novel ke kak? :D

Nurul Iman Rosman said...

wah! kaki novel la ni? same la kite. tapi kat umah cume ade 3 novel je. selalu pinjam kawan punye je. btw, penah bace novel '3+1=1' tak? setakat saye bace novel, novel yg tu lah yang terbaik kot. sangat2 kelakar! hehe

missomachos said...

Best ke babe> Nak beli ke nak pinjam ek. any idea? Haha :p

Jierah dongsaeng said...

banyak nye novel die. jierah baru satu je novel. sobs~

Syuxer said...

owh kaki novel rupanya..heheh..:)..ajat nak beli hujung minggu ni..nak test2 ada emosi sedih lagi ke tak dalam jiwa saya ehhehe

Amie ~ Salami Simon said...

assalamualaikum,
kak amie pun hantu novel juga... kalau ada novel yg sgt disukai kak amie baca byk kali spt novel Magdalena, Nostalgia dll...

Related Posts with Thumbnails