Monday, May 30, 2011

doaku untuk mu sayang - wali band.

... Assalamualaikum dan GoodMorning ...




Emmmuahhhhhhh! Flying kiss pada sang gadis. Untuk sang kumbang , Pelangi kasi flying kick boleh? Heee . Gurau jer. Semoga ceria - ceria selalu. Jangan ditangisi masalah , sesungguhnya masalah itu penguat semangat kita untuk lebih maju ke depan , bukannya untuk menjadikan ianya sebagai titik noktah kepada segala pengorbanan kita selama ini untuk lebih berjaya.


Dah macam pakar motivasi plak pagi ni.


Jom dengar dan download terus mp3 lagu "Doaku Untuk Mu Sayang" oleh Wali Band. Peveret band Pelangi tau. Lagu - lagu mereka memang tiptop bagi Pelangi. Sapa minat Wali Band jugak? Meh la dengar lagu ni. Pagi - pagi dah layan perasaan dak Pelangi ni :)

Meh nyanyi sekali. Pelangi siap kasi lirik tu. Meh la. Hilangkan stress di pagi hari. Semoga ceria!




Doaku Untuk Mu Sayang - Wali Band

Kau mau aku apa, pasti kan ku beri
Kau minta apa, akan ku turuti
Walau harus aku terlelap dan letih
Ini demi kamu sayang

Reff :
Aku tak akan berhenti
Menemani dan menyayangimu
Hingga matahari tak terbit lagi
Bahkan bila aku mati
Ku kan berdoa pada Ilahi
Tuk satukan kami di surga nanti

Tahukah kamu apa yang ku pinta
Disetiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

(Tuhan tolong aku, juga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)




Untuk download mp3 , click kat sini. Terima kasih. Nak dengar cepat , meh dengar kat youtube ni :)





Terima kasih sudi singgah dan komen. Take care. Babai :)



xoxo
kiss and big hug

7 comments:

Cik Tqah said...

hohoho.. layan lagu jiwang je ehh

anamizu said...

wali band ni sedap2 je lagu die..hihi


*info psl al-quran palsu..
jom ke blog cik ana

apik pehe said...

pelangi weh..apik tak sempat nk melayan lagu2 ni

najihah sahami said...

waahaaaa...jiwang laks cik pelangi kiteww..

Mrs.Yie said...

akak suka wali band :)

syieda said...

suke ^_^

Cik Hati said...

ada adiah utk pelangi di kisah hati... g tgk tau...hehe... :)

http://kisahhatiberbicara.blogspot.com/2011/05/bingkisan-rindu-buat-pelangi.html

Related Posts with Thumbnails